9 Temmuz 2009 Perşembe

Veli Kavlak Beşiktaş'ın yeni sol açığı Mı?

Denizli sol kanatta oynayan genç bir gurbetçi oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını açıkladı.Oyuncunun ismini bilmiyoruz bizimkisi sadece tahmin.Acaba bu oyuncu Veli Kavlak mı ?

Veli Kavlak henüz 16 yaşında Avusturya liginde formayı kaptı.Bu ona Avusturya liginde oynayan en genç topçu ünvanını kazandırdı.Rapid Wien'nin oyuncusu olan Veli Kavlak Avusturya under-21 milli takım formasını 24 defa giymiş.2 yıldır Avusturya A milli takımına seçiliyor.Şimdiki yaşı 21..yani tam kıvamında.Sol açık oynayan oyuncu umarım Tello'yu klubeye yollar.Umarım 4-3-3'ün vazgeçilmez oyuncusu olur.

Beşiktaş ve sol kanat deyince akıllara gelen ilk isim Şekerbegoviç ikincisi ise MArkus Münch'tür.
Akıllara gelince kızılan isimse Juanfran'dır.Seriç ise benim beğendiğim bir oyuncuydu.Üzülmez'in gazabına uğrayanlardan oldu.

Sonuç ne mi olur Üzülmez banko oynarda sol açık kim oynar bilinmez..

3 yorum:

taksim dedi ki...

Veya takımda bir sol açık oynar mı ? Bunu da tartışabiliriz.. Mustafa Denizli öyle bir taktik sunuyor ki ortaya, çözene kadar ilk yarı bitiyor, ikinci yarıda da taktik değişiyor :D
Şaka bir yana, hiç tanımam Veli Kavlak'ı.. 16 yaşında A takıma çıkabiliyor ise, hele bir de gelip efendi gibi topunu oynar ise, Batuhan kendine klüp bulsun; acilen.

geloraptor dedi ki...

Tello'nun kenarda oturtmasını niye istiyorsun anlamadım. Geçen sene takımın en iyi oyuncusuydu ki bu sene de ilk 11 yazılırken evvela yazılacak isimlerden biri olmalı.

JANiTSCHAR dedi ki...

Temposuz Tello'nun çağın futbolu içinde yeri yoktur.