17 Temmuz 2009 Cuma

Palavra Haber Çalışmam

Yerseniz,
Beşiktaş,Yıldız futbolcusu Bobo'yu 15 Milyon Avro karşılığında Katar'ın El Mukaddime takımına verdi.Bobo'nun bu transferden yıllık olarak 18 Milyon Avro alacağı öğrenildi.

BEşiktaş Ülkere Sponsor oldu.Daha önce Delgado'nun transferiyle Ülkere 7 milyon Avroluk bir katkı sağlayan Beşiktaş'ın,Ülkerin sahibi olduğu Türkiye Ligi Basketbolbol takımlarından AlPella ile 238 milyon Avro karşılığında forma reklamı konusunda 16 yıllık anlaşmaya vardı.

Quresma Beşiktaş diye tutturdu,İnter'se Şampiyonlar liginde kendisine rakip gördüğü Beşiktaş'a Quresma'yı verme konusunda kararsız.Eğer anlaşma imzalanırsa Quaresma'nın sözleşmesinde İnter'e karşı Beşiktaş formasını giyemeyeceğine dair bir madde konulması bekleniyor.

Vassel Fener'de..Guiza'nın 30 milyon Bonservis bedeliyle Japonya'nın Onitsuka KOjiyama ekibine transfer olmasından sonra transfer çalışmalarına hız veren Fener Vassel'i Ankaragücünün elinden kaptı.Vassel'in ben sonradan değil anadan doğma fenerliyim lafı fenerlilere duygusal anlar yaşattı.Vassel'in fener ve Türkiye sevgisinden çok etkilenen fener yönetiminin Vassel Türk vatandaşı yapmak için başvuru da bulundu.Vassel Türk vatandaşlığına geçmesinden sonra Mehmet Topaç ismini alması bekleniyor.

Müthiş Takas.Barca Galatasaray'ın Milli oyuncu Gökhan Zan'a karşılık Eto ve Xavi'yi önerdi.Bu takasa sıcak bakmayan Galatasaray yönetimi düşünmek için süre isterken,Transfere karşı çıkan Galatasaray'ın Ultra Aslan grubu Fulya tesislerini basarak yönetime uyarı çekti.

Serdar Özkan Barca yolunda..Messi'den istediği verimi alamayan Barca gözünü Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan'a çevirdi.Serdar Özkan İspanyol As gazetesine ispanyolca verdiği demeçte hedefinde her zaman Avrupa olduğunu ve bu transfer için idareci abilerinden bonservis bedelinde indirim istedi.Bilindiği gibi Serdar Özkan'ın Bonservis bedeli Klubü tarafından 94 milyon avro olarak belirlenmişti.

Aragones'e Cas'tan tokat gibi karar.Fenerin Aragonesle sözleşmesinin feshi konusunda düştüğü ihtilaftan sonra,Cas'a giden dava Aragones'in aleyhine sonuçlandı.Aragones CAS tarafından fenere 8 lira onbeş kuruş ceza ödemeye mahkum edildi.

Kelliğe Çözüm bulundu,daha önce Türkiye'de ki kredi kartı ücretlerine karşı çözüm üreten İsviçreli bilim adamları kel kafaya Şavk vurma sorununa da buldukları losyonla son verdiler.Losyonun ilk olarak Andriy Voronin,Marko Pantelic,Carlos Valderama üzerinde denendiği ortaya çıktı..Carlos Valderama'nın Türk spor basınına verdiği demeçte ben bir zamanlar keldim ve bir zamanlar kart ücretinden dolayı kredi kartı kullanmazdım sözleri Olay yarattı.

Ahmet Çakar ve Şansal Büyükağa Arsenal tv'de..Bundan sonra İngiliz futbolseverler için Premierligteki hakem hatalarını değerlendirecek olan Müthiş ikilinin Arsenal Tv'den alacağı para açıklanmadı.Şansal'ın eski ekürisi Erman ise işsizlikten dolayı Kabzımallığa geri döndü.

Alex'ten dünya rekoru;Brezilyalı futbolcu tam 56 metre yükseğe çıkan Sky Wheel isimli araca üç kez bindi. Sky Whell’in dünyanın en yükseğe çıkan raylı eğlence aracı olduğu öğrenildi. Alex daha sonra 2 ucunda birer koltuk olan Sky Circle adlı aracı da denerken, Roberto Carlos, “Korkuyorum” diyerek hiçbir alete binmedi.(bu haberi ben uydurmadım direk aldım Milliyet Gazetesinden)

Hiç yorum yok: