8 Temmuz 2009 Çarşamba

I Believe...

Carl Sagan bile dünya dışında akıllı varlıkların yaşadığına inanmıyordu.Carl Sagan'ın müridi olarak bende inanmıyordum.Ta ki Barca'nın dünyanın gözü önünde,Bernabeau'da BArca'nın Real MAdrid'i 2-6'lık skorla hezimete uğratıncaya kadar.Rahmetli Carl Sagan Abinin ömrü vefa etseydi ve bu maça şahid olsaydı maçın sonunda söyleyeceği tek cümle OLurdu;I Believe..I Believe..Nasa'yı ve Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan'ı göreve çağırıyorum.Abuk subuk Ufo fotoları ile uğraşacaklarına Barca'lı futbolcuların arasında varolan iletişime bilimsel bir açıklama getirsinler.Düşünce yoluyla mı konuşuyorlar ? Yoksa beyinsel güçleriyle topa istedikleri hızı ve yönü verebiliyorlar mı ? Ya da Barca'yı yöneten uzaylılar zaman makinesini icad ettiler de maçtan önce oynayacakları maçın bir videosunu mu izletiyorlar oyuncularına..Ha nedir bu oyunun sırrı. Nedir?

Bu Oyun tarzı Real MAdrid'i o kadar umutsuzluğa sürüklemiş ki artık ne yaptıklarını bilmeden kaç paraya malolacağına bakmadan dünyanın en önde gelen dünyalı yıldızlarına fütursuzca saldırıyorlar.

Kaka,Benzema,Ronaldo hepsini biraraya getirdiniz peki bu adamlara takımdaşlık ruhunu nasıl kazandıracaksınız ? Sezon öncesi hazırlık kampı bunun için yeter mi ? Diyelim ki gelecek sezonda da bu milyonlarca Avroluk kadro başarısız oldu.Borçları kapatmak için gene mi arsa satışına çıkacaksınız.(sahibinden acele satılık deniz manzaralı kelepir arsa, not;araba veya futbolcu ile takas olunur)

''Puyol,MEssi,XAVİ,İniesta,Valdes,BusQuets,Bojan,PiQue'' bilginin becerinin sabrın eseri..

Türk klupleri acilen karar vermeli ya borçları 400 milyon Avro'yu aşan Roma'nın yolundan gidecekler ya da aklı ve bilimi ön planda tutan Arsenal,Porto,Lyon'un peşinden.

Olacakları izleyen hiçbir plan programının olmadığına inandığım futbol federasyonumuz bir an önce harekete geçerek ilk önce 6+2 kuralını tüm tepkilere rağmen 3 'e indirmeli.(aaaaa çok az yaw 3 yabancı ama biz seviyoruz Alex,Delgado,Lincoln,Guiza,Delgado,Bobo,Gordon Shildelfeld,panter kaleci Peter Dayı,Diatta,Stawrum,Higuain'ı....... izlemeyi.BOBOOOO bobooo,terbiyesiz Batuhan LincolNnllll,LinColnnn, yeteneksiz Cafercan) Cafercan tamam da Sabri'yi ise kimsenin savunmaya gücü yetmez.-Elim doluydu,imza veremeyeceğimi sadece fotoğraf çektirebileceğimi söyledim.Küfür edince de elimdeki Kramponla adamın kafasına vurdum bir tane.Küfür ettiklerine Mehmet Topal Arkadaşımız da ŞAhid. ArkadaŞIMIZ ? derken

Ne kadar çok yabancı o kadar çok Avrupa kupalarında başarıyı savunan Türkiye'nin en zengin klubu Fenerbahçe acaba bu sezon neden yedek klubesinde dişe dokunur oyuncusu olmadığını kendisine sordu mu ? MEhmet Topuz'la,Özer Hurmacıyla bu işler dönmez..Üretmediğin sürece sürünürsün yada başkalarının eline avucuna bakarsın.Bir türlü de sahadaki ruhsuzluğa çözüm bulamazsın..

Soru;Fenerbahçenin altyapısından yetiştirip Türk futboluna sunduğu son yıldız futbolcu hangisi ? ben hatırlayamıyorum da !

Sonsöz; BAtuhan ve NEcip mutlaka gelecek sezonun kadrosunda yeralmalıdır.Bobo'ya 2 milyon Avro veren varsa hemen satılmalı BAtuhan'ın önü açılmalıdır.Quresma gibi adamlardan da uzak durulmalıdır.Bizim BAtuHAn'ın Arsenal'li Adebayour'dan tek eksiği futbol kültürü az gelişmiş bir klubun altyapısından yetişmiş olmasıdır.

Hiç yorum yok: