29 Ağustos 2009 Cumartesi

Real Madrid-Deportivo Maçı

MaçtaN Notlar;
Deportivo'nun ilk golü serbest vuruş ardından KiKi'den geldi.Bu golden önce yapılan serbest vuruş organizasyonu tekrar tekrar izlenmeli.

Deportivo seyircisi tezahüratlarıyla 1.dakikadan 90.dakikaya kadar Bernabau'yu inletti.Söyledikleri Barca marşıyla Uyuz Real MAdrid seyircisiyle dalga geçtiler.Real mAdrid'liler ise ellerinde Fotoğraf makinaları ile maçtan çok sahadaki yıldızların fotolarını çekmekle meşguldüler.

Maçın 82.dakikasında Kaka oyundan çıktı Guti oyuna dahil oldu.
Maçı anlatan sevgili Ercan Taner'in yorumu.''Dünyanın en önemli ortasaha oyuncularından KAka''Hayır Sevgili Ercan Taner Kaka Ortasaha oyuncusu değil.Kaka Forvet oyuncusu.Bizim Futbol basını hala şu ayrımı yapamıyor ya hayret.

Real Madrid'e gelince doğal olarak henüz tam organize değiller.İlerleyen günlerde bakalım Barca'nın ahenkini yakalayabilecekler mi ?

Maçın yıldızı mı? O kadar çok yıldız vardı ki sahada ama ben en çokDeportivo'nun 22 yaşındaki Meksikalı oyuncu Guardido'yu beğendim.Döktürtü resmen.Takım oyunu içinde yıldız nasıl olunur dersini verdi.Real MAdrid yıldızlarını es geçmiyorum.Guardido'yu seçmemin nedeni aklı başında bir Türk Klubünün alabileceği bulabileceği bir adam. Ve de Müthiş bir adam..Bu çocuk büyük topçu olacak.

Mista eski dost Mista oyunun sonlarında sahaya girdi kendini gösteremedi.

Hiç yorum yok: