2 Ağustos 2009 Pazar

Fener Süper Kupayı Kaptı

Tavşancı Mustafa Hoca bugün tutturamadı.
Mustafa Hoca 4-3-3 oynattığı takımı bugün sahaya 4-4-2 düzeniyle çıkardı.
4-4-2'nin kanatlarına Solda BOBO sağda Yusuf Tavşanıyla Beşiktaş'ın rakip sahada etkili olmasının önüne geçti. Gözler Holosko'yu aradı,ikinci yarıda oyuna girdi etkili olamadı.

Bu galibiyet fenerbahçelileri hiç aldatmasın fener gene Ağır çekimdi.Fenerbahçe'de sanki saha kenarında Daum değilde Aragones varmış gibi geldi bana..Yeni Berezilyalıları oyunda göremedim.Alex Fink'in gölgesi altında ezilirken geceye damgasını vuran golleri attı.Penaltı golünde Alex görevini yaparken,ikinci golde Guiza'nın pasına müthiş Alex kafa vuruşu akıl doluydu.

Maçın adamı bana göre İsmail Köybaşı

Maçın Cini ise Alex'ti.

Maçın Şanssız Adamı Sivok'tu.Hakemin ağır kararına maruz kaldı morali bozuldu oyundan koptu.Aynı penaltı düdüğünü Beşiktaş lehine asla çalamaz.

Maçın İTalyan Job'unu Ferrari yaptı.Kazım KAzım'ın ilk yarıdaki İsmail'e yaptığı gereksiz çirkin faul İkinci yarıda Kazım-Ferari arasındaki kafa mücadelesi esnasında Ferarri tarafından cezalandırıldı.Ferari'Nin Kazım'ın kaburgalarına sert şarjı Kazım'ı oyun dışı bıraktı.

Maçın Klass fakiri adamı Nobreydi.Tello'nun Muhteşem pasını gol yapamayarak ben ikinci sınıf oyuncuyum dedi.

Maçın tiyatrocusu Emre'di.Yıllar geçiyor Emre oyundan çıkarken sakatlık numarası yapmaktan vazgeçemiyor.Sakatlığım var Hoca o yüzden oyundan aldı beni Yoksa ben süperim demeye getiriyor.Bizde yedik..

Maçın hayırlısı Beşiktaş'ın aldığı yenilgi.Basının şımarık çocuğu Fenerbahçe yarın spor basınında artık öve öve bitirilemez..Umarım Denizli bu maçta çıkardığı Tavaşan Şablonu ve kanat adamları seçiminden ders çıkarmıştır.

Maçın gizli kahramanı Fink'ti.İki tane gollük pozisyonu önledi.Alex'i yoketti.Alex ortasahaya gelip top almak zorunda kaldı bu da Feneri forvette bir Kişi eksik bıraktı.

Maçın Ulen dedirteni Rüştüydü.Ulen Rüştü bir tane derbi maçı kazandır şu takıma.İlk yarıdaki büyük hatasını Guiza iyi değerlendiremedi.

Maçın bu adam ne ayak dediğim oyuncusu Guiza.Sen sene başında kondisyon yüklemesine katılma geçen seneden kalma maç kondisyonuyla işi götür.Hatta sahadaki en enerjik oyuncu ol.Bu Guiza 1-2 hafta sonra teklemye başlar.İdman kondisyonu kazanıncaya kadar da en az 1 ay geçer.

Maçın sinir bozucuları Fox tv seçimleriydi.Reklam arası maç izledik ona birşey demiyoruz da Bülent Hoca'nın Cem Papilla'nın Ersun Yenal'ın yorumları gerçekten berbattı.

Maçın kopma anları Yusuf'un direkten dönen kafa şutu,Hakemin ağır penaltı kararıydı.

Maçın Galibi Kondisyoner KoHn değildi Şimdi Tv'de Fenerbahçe ikinci yarının son ondakikasında ayakta kaldı geyikleri yapılıyor.İyi de kardeşim maçın tamamında Fenerliler neden hep ikili mücadeleleri kaybettiler ? neden Tempo yapamadılar.Çünkü Berezilyalılara Kondisyon yukleyemessin..Yüklesende koşmazlar.Tarzları böyle.

Maçın sonucuna etki edenler Yunus ve onun asistlerini değerlendiren Alex'ti.Yunus Yıldırım'ın Billica'nın Yusuf'u düşürdüğü pozisyonda faul çalamayışı hadi penaltıyı bıraktım kırmızı kart gösteremeyişi mide bulandırdı.

Sonsöz;Beşiktaş Mustafa Denizli'nin hatalarından dolayı Süper Kupayı kaybetti.Bu yenilgi Delgado'nun gidişi ve yeni bir ortasaha oyuncusu transferine Hız katar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Matteo Ferrari ligin uzak ara 1 numarali stoperi. Adami staddan canli izleyince hayran olduk. Acaip konsantre isini cok iyi yapiyor

Gokan Zan kazmasindan sonra ilac gibi geldi

Facto dedi ki...

ben Besiktas'in oyununu begendim ve taslar yerine daha iyi oturunca skora da yansiyacaktir.

enseyi karartmayalim...

f.

Ozan dedi ki...

tarafsız biri olarak diyebilim ki penaltı pozisyonlarında hakem haklıydı.