8 Ağustos 2009 Cumartesi

İtalya Süper Kupası Lazio'nun

Çin'in başkenti Pekin bugün İtalya Süper Kupası finaline şahidlik etti.
Kuş Yuvası adını taşıyan Pekin Olimpiyat Stadındaki maça ilgi büyüktü stad full doldu.
Kupayı İnter'i 2-1 yenen LAZİO müzesine götürdü.
Lazio'nun golleri MAtuzalem ve Rocchi'den gelirken İnter'in tek golüne ise Etoo imza attı.

Lazio'da PAndev maç kadrosunda yer almadı.Onun yerine tek santrafor görevini üstlenen Kaptan RoccHi aşırtma vuruşla müthiş bir gol attı.

İnter'de Stankoviç omzunun çıkması sonucu yerini Viera'ya bıraktı.

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti; Muntari (39' s.t. Suazo), Cambiasso, Motta (25' s.t. Balotelli); Stankovic (dal 25' s.t. Vieira); Etò'o, Milito. (Toldo, Cordoba, Santon, Quaresma, Mancini). All: Mourinho.

LAZIO (4-3-1-2): Muslera; Lichtsteiner, Diakite, Siviglia, Kolarov; Brocchi, Baronio (8' st Dabo), Mauri; Matuzalem (36' s.t. Cribari); Rocchi (27' s.t. Cruz), Zarate. (Bizzarri, Radu, Eliseu, Foggia). All. Ballardini.Bu maçın en büyük merak konularından bir tanesi İbrahimoviç'in yerine gelen Etoo'nun sahadaki göstereceği performansı.Bana göre müthiş oynadı.Mourinho'nun yüzünü kara çıkarmadı.İleriki günlerde İbrahimoviç'ten daha fazla takıma katkı sağlayabilceğinin sinyallerini verdi.Golünü attı arkadaşlarını gol pozisyonlarına soktu.İnter bu sezon Şampiyonlar liginde yarı final oynarsa şaşırmayın.Sağ kanatta Cordoba'nın olmaması İnter Milano'ya bir artı daha katmış.

İnter Mİlano karşısında hangi takım varsa normalde onu tutarım.Ama bugün karşı takım Lazİo olunca iki takıma karşı herhangi bir sevgi beslemeden maçı izledim.
Kaptan RoccHi kaptanlığını konuşturdu helal olsun.

Türkiye Futbol Federasyonunun Çıkaracağı dersler;
Elalem Ulusal liginin MArka değerini artırmak için Pekinlere taşınıp orada maçlar yapıyor biz ise Alaman Futbol Federasyonunun kibar reddi üzerine Türkiye Süper Kupa finalini başka bir ülkede oynama geleneğini bırakıp Olimpiyat Stadında Futbol keyfini öldürmek için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz.

Almanya olmadı mı ?Hollanda olur,Belçika olur,Fransa olur,İsviçre olur,Avusturya olur.

Avrupa'da size kimse izin vermedi mi ? O zaman Suriye olur (ne O olmaz mı İtalya süper kupası finallerinden bir tanesi Libya'da oynanmış)İran olur,Azerbaycan olur,Kazakistan olur,Mısır olur,Sudan olur,Katar olur..

Bunlarda mı olmadı Amerika Birleşik devletleri olur,Berezilya olur,Japonya olur Kore olur.

Amannnnnn kim uğraşacak bu süper kupa organizasyonuyla şimdi Zulümpiyat stadında yaparız bizde oldururuz bitiririz.

İzmir çok sıcak tamam,Urfa'da yeni yapılan stad var bu maç vesilesiyle bitirilir ve o stad futbola kazandırabilirdi.
Yaaa tamam İstanbul da olsun gene maç..İnönü'de olsun,Kadıköy'de olsun.

Olmadı yapmadılar yapmadılar.Hasan Doğan'ın vefatından sonra onun yokluğunu dolduramadılar.Çapsızlık,tembellik,büyük klublerin uşaklığı yapma yani Ulusoy Federasyonunun belirtilerini göstermeye başladılar.

Forza PARMA..!

Hiç yorum yok: