7 Ağustos 2009 Cuma

Mustafa Denizli'nin Saçmalıkları

Muhtemelen yarınki spor gazetelerinin futboldan çakmayan spor yazarları Beşiktaş'ın karşı kaleye gidememesinin ana nedenini takımda Onnumara tipinde oyuncu olmayışına bağlarlar.
Bana göre ise BEşiktaş'ın bugün aldığı beraberliğinin en büyük nedeni Mustafa Denizli'nin geçen seneden aynen devam eden saçmalıklarıdır.
Oyuna 4-2-3-1 dizilişiyle başlayan Beşiktaş İkinci yarıda yapılan değişikliklerle 4-2-4 saçmalığına döndü.Hatlar arası mesafe 80 metreye çıktı.Bu durumda defans oyuncuları ortaalandan destek alamayınca topu ileri doğru şişirmek zorunda kaldılar.Mesafe uzayınca top kayıpları arttı paslaşma mesafesi uzayınca da Beşiktaş rakip sahadaki etkinliğini yitirdi.

Holosko sahada olması gereken yegane oyuncu iken Mustafa Denizli'nin anlamsız gazabına uğradı.

Yusuf Beşiktaş'ın temposuna iyi kötü ayak uydurmaya çalıştı.Zaman zaman takımı ayağa paslarıyla iyi organize etti.Ama Mustafa Hoca'yı mutlu edemedi.

Holosko-Yusuf ikilisinin yerine Bobo-Nihat'ı almak Beşiktaş'ı sahada bitiren en önemli hareketti..Ki bu iki tembel arakadaşın oyuna girmesinden sonra Beşiktaş ortasahayı tamamıyle kaybetti.46. dakika'da daha doldur boşalta döndük.

Nihat için tek birşey söyleyeceğim ''nur topu gibi iş yapmayan kısa boylu bir Bobo'muz daha oldu'' Nihat senin Kaleci Oğuzhan'ın 1 mt önünde ne işin var.Hem takımın boyunu uzatıyorsun hemde iş yapmıyorsun.Ofsaytçı.Tello'nun kullandığı sert kavisli kornerlerede ortak çıktın iyicene batırdın.

Boboooo BObooooo bugün yalan futboluna bir yenisini daha ekledi.BOBOo,İsmail Köybaşı çocuk sol kanatta helak oldu insan utanırda biraz yardıma gelir.Bir pas alıverişine girer.İleride Odun gibi beklemez.Yarın bir gün fener maçında gollerini atar hayranlarına ''aha bakın ne büyük topçu dedirtir.''

Bugün Bobo,Nihat,Tello dışındaki topçuların alınlarından öpüyorum.
Tüm takım Mustafa Denizli'nin 85 mt're top oynatma isteği altında çok iyi dayandı.

Sahanın yıldızı Fink'ti.
İsmail Fener maçında Bobo'yla oynamanın verdiği yorgunlukla bugün idare etti.
Erhan çok çalıştı klassızlığına yenik düştü.
Ernst ortasaha çok çalıştı ikinci yarıda 85 mt'ye çıkan oyun mesafesi içinde etkili olamadı.
Hakan sanki ilk defa Beşiktaş kalesini korur gibiydi.
Holosko Beşiktaş'ı karşı kaleye götüren en önemli oyuncu iken yedek klubesine alınması faciaydı.
İbrahim Akın'ın golünde bizim defansa diyecek söz yok.Adam yeteneği ile golünü attı.Bravo

Kim ne derse desin bugünkü sonucun 1 numaralı sorumlusu Denizli Hoca'dır.
İstanbul Belediye spor taktik açıdan Beşiktaş'ın önünde idi.Serbest atışlardaki bilinç,paslaşma, alan daraltma,Belediyespor'un II.sınıf oyuncularından beklenemeyecek kadar ileri düzeyde idi.Bir Bravo da Abdullah Avcı'ya..
Beşiktaş'ın cefakar taraftarı,Beşiktaş'ın istenilen düzeyde futbol oynayabilmesi için Tello,Bobo,Nihat,Yusuf,Serdar Özkan gibi oyunculardan kurtulması lazım.Bunun içinde en az 2 sezon gerekli..

Mustafa Hoca Tv de hiç mi Arsenal maçlarını izlemiyor.Tempolu futbol oynatacağını söyleyen bir teknik direktörün Holsoko'nun yerine sahaya Bobo ve Nihat'ı sürmesindeki amacı ne olabilir?
Ne kadar forvet o kadar gol çapsızlığımı?

Hiç yorum yok: