8 Ağustos 2009 Cumartesi

Beşiktaş'ın Sırt Reklamı KIZILAY


Beşiktaş Kulübü’nün olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, gelecek haftadan itibaren, futbol takımının formasının sırtında Kızılay reklamının yer alacağını söyledi.


Yorum;Son Süper Lig Şampiyonu takımın sırt reklamı zorunluluktan Kızılay oldu.İster yönetimin beceriksizliği deyin,isterseniz çapsızlık isterseniz küçülme..

5 yorum:

turgay dedi ki...

yoruma kesınlıkle katılamıcam cunku bu sırt reklamı olayı bence cok ama cok sacma..bılmıyorum para alıncak mı ama bence mantıklı bı secım.. sırtımda ulker yazacagına kızılay yazsın nebıleyım mehmetcık vakfı yazsın tema yazsın..

Kartal Bafiler dedi ki...

Beni de rahatsız etmedi,para kısmında da değilim çünkü sırt reklamından para gelsede çarçur etmekte bizimkilerin üzerine yok.

Olsun Kızılay,ülkerden aveadan iyidir.

JANiTSCHAR dedi ki...

Kızılay reklamının ben dahil kimseyi rahatsız ettiği yok.Ancak ben bu konuda Beşiktaş yönetimi samimi bulmuyorum.Yeni formalarda futbolcu isimleri alta yazarak sırt reklamı için yer ayıran biziz sonra BAşkanımız bir röportajında Ben büyük Takımların formalarında sırt reklamına karşıyım diye açıklama yapsın.Sonra aynı Röportajda gene başkanımız yönetici arkadaşlarımız sırt reklamı için çalışmalarda bulunuyor diye taz zıt bir açıklama yapsın.Belli ki çalışmalar sonunda hiçbir sonuç alınamamış ve Beşiktaş Kızılay reklamını almış.Başkan ilk gün biz Kızılay'ı sırt reklamı için düşünüyoruz deseydi yorum yazan arkadaşlara hak verirdim.Ancak olayların gelişimi hiçte öyle olmadı.
Yönetimin becerisizliğini örtmek için bir hamle sadece Kızılay.

Cyanide* dedi ki...

Yeni formalarda isimlerin alta yazılması TFF'nin uygulamasıydı sanırsam, çünkü diğer takımlarda da alt tarafta yazıyordu

Adsız dedi ki...

kızılay yazmasına eyvallah ama formaların her tarafını reklamla doldurmak çok gereksiz ve çok çirkin yapıyor formayı