19 Ağustos 2009 Çarşamba

Justin Tv'de Maç İzlemek İçin Çözüm

Züper Lig maçlarını JustinTv'den takip eden arkadaşlar bu sezonun ilk haftalarında küçük sorunlarla karşılaşıyorlar.JustinTv'de maç yayınına bağlanıyorsunuz sonra Pat diye yayın gidiyor.Bunun en büyük nedeni maçı izleyen seyirci sayısının maç esnasında 1500'ü geçmesi JustinTv'nin yayını kesmesi ve yayını yapandan üyelik istemesi.

Lafı uzatmayalım çözüme geçelim.
Justin Tv'de maç izlemek için 382 kilobaytlık(50 saniyede iniyor) UltraSurf programını bu linkten indiriyoruz.
Link bozuk çıkarsa UltraSurf'ü inndir.com'dan rahatlıkla bulabilirsiniz.
Hiçbir yerde bulamadınız mı programın resmi sitesi ultrareach.com
Programı Zipli halde indirdiniz.İlk önce zipli halden çıkarın.Çıkan dosya içinde u94 dosyasını tıklayın.Tıkladığınızda program aşağıdaki resimdeki gibi çalışmaya başlayacaktır.Ve Ekranınızın sağ alt köşesinde KocamAn bir Kilit belirecektir.
Şimdi ne yapacaz ? Home tuşuna basacaz.Sonra karşımıza Explorer'da http://ultra1/ultrasurf.htm sayfası açılacak.Siz bu açılan sayfada Explorer'ın adres Satırındaki http://ultra1/ultrasurf.htm adresini silip maçın yayınlandığı linki yazIP(Ör;http://en.justin.tv/euro35) Enterlayacaksınız ve kesinti olmadan maçı izleyecebileceksiniz.

Aynı şekilde youtube'a da girebilirsiniz ama biraz sayfalar yavaş açılır.

Dikkat:UltraSurf programının yeni türkçe versiyonu diyenlere kanıp bilmediğiniz yerden bu programı indirmeye kalkmayın içinde virüS,trojan olabilir.

İyi seyirler.

Hiç yorum yok: