12 Ağustos 2009 Çarşamba

Kahvehanedeki Abiler

Geçen Cuma zaten herşey baştan ters gibiydi.

İlk önce her zaman gittiğim kahvede KIna Gecesinden dolayı maç yayını yoktu.Maçın başlamasına az bir süre kala başka kahvehane bulabilmek için düştük yollara..Neyse girdik bir yere KlimaLı ortam,Duvarlar su yeşili,105 ekran Lcd Tv yetmezmiş gibi iyi birde ses düzeni...Allah dedim yandık.

Ama yok işte eski kahvedeki ortam yok.

İnsanlar farklı,oturma düzeni değişik,Ortam çok düzenli..

Kına gecesi münasabeti sebebiyle yöneldiğimiz tek kullanımlık kahvehanede olmayanlar;

Her Beşiktaş maçını izlemeye gelen TraBzonspor muhabbeti açan Abi yok,maç izlemekten ziyade gürültü çıkaran çocuklar yok,Tv'nin hemen yanında yer alan artık maç izleyenlerin burnunun direği çatlatan,kokudan gözünü yaşartan, Pisuvarları sararmış,laVabosu senelerdir alttan su damlatan pis kokulu tuvalet yok,maçın en önemli anında Tv'nin önünden geçen Abi Çay diye çaY bardağını gözüne sokan garson yok,Ortaklaşa ALtılı Kuponu yapan maçın devre arasında AbiLerr Ne olur At yarışını açalım 5. dakkalığına diyen ve 4. ayakta hep yatan ve biz futbolseverlere ikinci yarısının ilk dakikalarını hatır niyetine kaçıran topluluk yok.

Yeni kahveye Dönelim tekrar.Maçı 18. saniyeden itibaren izlemeye başlıyoruz.
Herşey süper ama görünürde.Ben bir türlü Maça konsantre olamıyom.Sandalyeler yeni olduğundan rahat edemiyom bir türlü..

Neyse ilk yarı bitiyor 1-1

Hemen ardından yorumlar başlıyor:kimse birbirini tanımadığından yorum yapan Abiler yorumları ortaya döküp diğerlerinin dinleyip dinlemediğinden emin olmaksızın tasdik bekliyorlar.
''Bence ikinci Nihat girmeli''
''Bobo'yu almalı Hoca BOBO'yu''

O ana kadar sessizliği bozmayan ben Nihat Ve Bobo oyuna girerse Beşiktaş karşı kaleye gidemez diyorum.Hemen de Kötü oluyorum.Sen ne anlarsın futboldan gibilerden yüzüme bakıp ortaya yorumlara devam ediyorlar.

Sonra İmdadıma yetişen İkinci yarının başlama vuruşu.
15 dakika sonra ilk yorum ''Nihat'ın ayağına daha top değmedi''
İkinci yorum ''Bobo nerde bugün hiç iyi değil''
Hiç oralı olmuyorum.Sahada BEşiktaş'ın yavaş yavaş etkinliğini kaybedişini sinirlenerek izliyorum.
Sonuç boşuna kaybedilen 2 değerli puan.

Bu hafta sonu için en çok merak ettiğim şeylerden biri acaba bu hafta sonu eski kahvede Kına gecesiydi,NikAhtı,sünnetti gibi bir organizasyon var mı ? varsa eğer puan kayıplarına hazır olun.

Hiç yorum yok: