1 Haziran 2009 Pazartesi

Transfer'de izlenecek yol

Beşiktaş şampiyonlar ligi ön eleme maçında Denizlispor’u geçerek şampiyonlar ligine direkt katılma hakkını elde etti. Transferde Maddi Manevi anlamda pek çok avantajlar getiren Şampiyonlar ligi kozu umarım Beşiktaş tarafından gelecek sezon için olumlu kullanılır.

Transfer de izlenecek yol;
1.Transferde tek yetkili Mustafa Denizli olmalıdır.

2.Sergen Yalçın stajı biter bitmez Mustafa Denizli’nin Tayfur Havutçu ile birlikte iki yardımcısından biri olmalıdır.

3.Gökhan Zan,Toraman ve Üzülmez’e bize yıllardır çektirdikleri azap için teşekkür edilip gönderilmelidir.

4.Defansa Sivasspor’lu Billica tipinde geriden oyun kurabilen hava toplarında etkili bir oyuncu transfer edilmelidir.Bizim takımın 1 numaralı sorunudur bu bölge.

5.Ortasahaya arkası dönük top alabilen,sahaya sağlam basan,sarı kart görmekten çekinmeyen sert oyunuyla rakiplerini yıldıran,araya HolosKo’ya top atabilen İtalyan altını çiziyorum İtalyan bir oyuncu transfer edilmelidir.En az 7 milyon Avro ya patlar.Amaral’ın gidişi Guinti’nin gelişiyle futbolumuzdaki ilerlemeyi hatırlayın.

6.Bobo,Delgado,Tello,Cisse,Shildenfeld ile yollar ayrılmalıdır.

7.Batuhan kesinlikle gelecek sezonun kadrosu içinde yer almalı bu çocuğa mutlaka psikolog desteği sağlanmalı ve tek santraforda forma hiç düşünülmeden verilmelidir.

8.Rüştü ve Hakan Arıkan gelecek sezonun yükünü taşıyamama ihtimaline karşı Serdar Kulbilge mutlaka alınmalıdır.

9.Coelho Jackson forma satışlarını artırır.Şişman Ronaldo artırmaz.Umarım yönetim yıldız getirecem diye Ailton,Ronaldo,Kleberson gibi sönük yıldızlara yönelmez.Umarım burada devreye Mustafa Denizli girer.

Sonsöz; İsterseniz dünyanın en iyi futbolcularını getirin,Beşiktaş kadrosunda Zan,Toraman;Üzülmez olduğu sürece bizim takım futbol olarak bir gıdım ileri gidemez.

Hiç yorum yok: