16 Haziran 2009 Salı

Trabzon İçin İdeal Hoca

Rijkaard'ın kendi ekibiyle çalışmak istemesi üzerine sözleşmesi sona eren Cevat Güler Cincon tarafından kapı önüne koyuldu.Cincon'un son şampiyonluğuna büyük katkı yapan,altyapıda Cincona yıllarca hizmet eden Cevat Güler neden Trabzon'un yeni Hocası olmasın ?

Sadri Şener ve Trabzonsporlular,göreve başladığı sezonda kurduğu takımla Trabzonspor'u başa oynatan Ersun Yanal'ın kıymetini önümüzdeki sezonda çok daha iyi anlayacaklardır.Şunu da özellikle söyleyelim dünyanın en iyi Hocalarını para ile Trabzona getirin başarılı olmazlar.İlk neden para Trabzonun cansıkıntısının çaresi olamaz İkinci neden Trabzon'da o kadar çok Futboldan çakmayan ama futbola müdahale eden adam var ki gelen teknik direktörü rahat bırakmazlar.

Cevat Hoca'dan daha iyi bir isim söyleyin Türk Hocalardan ? Aykut Kocaman derdim yeni işbaşı yaptı,Abdullah Avcı derim ilk yarıyı bitiremez.
Tam yetkili Cevat Hoca bana göre en iyisi de Trabzonlulara Cevat Hoca ismini kabul ettirmek Deveye hendek atlatmaktan zor..Bizimkisi de fantez işte.
Altyapısından son yıllarda yıldız çıkartamayan Trabzonspor mutlaka Cevat Güler gibi birini bulmalı ve sabretmeli..
Haftaya Halilhodziç gelir sene ortasında da kovulur sonra da gene bildik Trabzon kaosu devam eder.

Hiç yorum yok: