10 Haziran 2009 Çarşamba

Çaresiz Fener

Sadece Mehmet Topuz konusunda değil diğer transfer konularında da zamanBeşiktaş'ın lehine işliyor.Liglerin erken başlaması da rakiplerin hamle zamanını azaltıyor.

Azizi Başkan Beşiktaş'ın BosQue macerasından hiç ders almamış,gitmiş İspanya milli Aragones'le Okkalı bir sözleşmenin altına imza atmış.Şimdi ise bu sözleşmeden kurtulma derdinde.

Daum'la soyunma odasına girme karşılığında anlaşmış ama İstanbul'a getirip sözleşme imzalayamıyor.

Transfer sezonu açılmış Azizi başkan Billica dışında çapsız futbolculara imza attırmaktan öteye gidememiş.Yasin'i göndermiş yerine Antep'te yedek bekleyen Bekir'i transfer etmiş,Billica transferi ise Fener taraftarını heyecanlandırmaktan öte fenerli Medyada bile kendine yer bulamamış.

Sezon içinde Devid'le 2 milyon Avro'ya anlaşma yapan Azizi başkan aynı parayı İsteyen Volkan'a burun kıvırmış.Bu yüzden küçük huzursuzluk çıkmış..Eeeee Türkiye'de Volkan'ın yerini dolduracak kaleci olmadığına göre Azizi Başkan ne yapacak ya Volkan'la Anlaşacak yada 1 yabancı kontenjanını daha kaleci transferine feda etmiş olacak ki bu durum da hiç işine gelmez.

Lugano mevzuu var kim istiyor bu adamı belli değil.Ama adam hergün fiyat artırıyor.Kendinden emin şekilde Feneri inim inim inletiyor.Lugano'nun gittiğini düşünün Bonservis bedelli yeni oyuncu ondan pahalıya geliyor.Ah Azizi vah Azizi..

Maldonado ile Josico 'nun Aragones'in vazgeçemediği iki oyuncu yabancı kontenjanı düşmanı Guru kalabalık...Ya Aragones kalırsa kimse nedense bu olasılığı düşünmüyor..

En akıllısı Carlos çıktı...Çakal Carlos..Şimdi Tatilde Ceviz kırıyordur.

Azizi'nin hiç derdi yokmuş gibi çantada keklik gördüğü Mehmet Topuz'da Tv karşısında Beşiktaş formasıyla poz vermez mi ? Oha Delirttiniz beni diyen Azizi kendini Psikiyatristine atar..Bir zamanlar İbrahim'e de demiştim,Demedi Demeyin Azizi gelecek sezonun sonunda olağanüstü kongreyle koltuğu Gaptırabilir.

Azizi'nin desteğine basın koşmuş hergün Topuz Fenerde haberleriyle Fenerliler güzelce uyutulmuş Basınımızın dezenformasyonuna maruz kalan Beşiktaş taraftarı ise Şampiyon olduğunu unutmuş sanki.

Gayserinin durumu fenerden kötü.Topuz'un maaşı onlara ağır geliyor.Emelleri biran önce ellerinden çıkarmaktı Topuz'u.Hem Topuz'un mali yükünden kurtulacaklardı hem de üstte bonservis parası alacaklardı.Topuz Kayseriye dönerse fena olur Mehmet Topuz'un maaşı ile birlikte 6 milyon Avro'dan olurlar.Gayserinin meşhur uyanıklığına da leke sürerler.Mehmet Topuz transferinden umutsuzluğa kapılanlara söylüyorum Topuz fener’de de oynasa ne kaybederiz.Bizi istemeyen biz hiç istemeyiz der önümüze bakarız.

Şimdi siz karar verin zor durumda olan kim ?

Şampiyonlar ligi cepte bizim başkan,futbolcular,teknik direktör tatilde..Kasa para dolmuş taraftar dört köşe olmuş.Seneye başarı 2-3 iyi transfere bakar.Fİnk'le nokta atışı yapılmış ben bu adama kefilim..Papa Guaye ve bir santraforla bizi kimse tutamaz.

Son Söz;Aerosmith’in karı kılıklı solisti Steven Tyler abimiz ne demiş Teyk it İzi..Fenerle,Gayseri düşünsün.
Not: Steven Tyler Liv Tyler’ın babasıdır.

Hiç yorum yok: