5 Haziran 2009 Cuma

Beşiktaş'ın en sorunlu bölgesi Defans

Ligi şampiyon tamamlamışsın Şampiyonlar ligine direkt katılmışsın.
Rakiplerin daha hangi Hocayı getireceğine karar verememişken sen Şampiyon hoca Denizli'nin oluruyla transferde nokta atışlarına başlamışsın.

Mehmet Topuz Beşiktaşımıza hayırlı olsun.
Umarım iyi oyunu iş ahlakı saha içindeki liderliği ile kaptanlığa kadar yükselir.

Mehmet Topuz'dan sonra kimler transfer edilebilir ?
İşte Listem;
1.Fabricio Coloccini:Küme düşen Newcastle'nın oyuncusu Arjantin milli takım formasıyla 25 maça çıkmış.Olursa Müthiş olur.

2.Fabio Bilica:Kimsenin kıymetini anlayamadığı oyuncu.16 kez Brezilya 21 yaş altı milli formasını giymiş.İtalya'nın Venecia, Brescia, Palermo ve Ancona takımlarının yanı sıra Almanya'nın Köln takımında da forma giymiştir.Sivok'un performansını ikiye katlar.Olursa Sivas dağılır Fener Kapak Koleksiyonu yapar.

3.Yepes:Stoper ve Önlibero da oynabilen Kolombiyalı oyuncu..Fransa ligin de PSG ile önemli başarılara attı.Bu sene CHİEVo'da görev yaptı.yaşı 32.

4.Marvin Compper;Hoffenheim'ın kaptanı..85 Almanya doğumlu siyahi oyuncu.Mevkisi Defans..Defansta telaşsız oyunu güçlü fiziği ayağa paslarıyla dikkati çeken bir oyuncu..

5.Papa GUaye:Metalist Khrakiv'in 25 yaşındaki oyuncusu..Bahsetmeye gerek yok.

Saydıklarımın hepsi defans oyuncusu..Bana göre Beşiktaşın en büyük problemi Gökhan Zan ve onun oynadığı bölgedir.Umarım geçen sezon da MUstafa Denizli bu yarayı görmüştür ve bu bölgeye bir merhem bulur.Yoksa Şampiyonlar Liginde maç almak tesadüflere kalır.

Hiç yorum yok: