7 Haziran 2009 Pazar

Bobo'nun Yalan futbolu

BOBO'nun yalan futboluna,Bonservis parası ödemeyi göze alan klup futbol cahilidir.Yunanlılardan böyle bir enayilik bekliyordum meğersem yalan habermiş.http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15046

Bazı arkadaşlar BOBO'nun attığı gollerden bahsediyor.
Önemli olan gol atmak değil sistemi işletmektir.
İlhan Mansız,Pascal Nouma,Carew,Amokachi,Ferdinand çok mu gol atıyorlardı hayır..Yaptıkları en iyi şey nokta Santrafor görevinin gereği olarak pres yapıp takım savunmasını ilerde başlatmak,sağa sola deplase olarak ortasahadan gelen arkadaşlarına gol pozisyonu yaratmak,sırtı rakibe dönük top alıp takımın ileriye çıkmasını sağlamaktı.
Bobo yukarıda saydıklarımın hangisini yapıyor ? hiçbirini
Bobo'nun tek yaptığı rakibin en ufak şarjında topu rakibe vermek,Pres yapmamak,topsuz oyunda kaybolmak,pozisyon gelincede gol vuruşunu gerçekleştirmek.O kadar golü de Beşiktaş gibi bir takımda her futbolcu atar.
İnönü'de fener maçında Ernst Fener defansına tek başına pres yapmaya çalışırken ortasahamız nerdeydi,BOBO nerdeydi ? Yanındaki arkadaşın pres yapıyor BOBO bakıyor..Bu mu iş ahlakı..BOBO gol atınca da Kahraman..Ernst ile Sivok takımın enayisi..
Bin defa yazdım burada BOBO'yu alacak bir klup çıkarsa düğün bayram yapın diye.ÇIKMAZZ çünkü Avrupa'nın en Futbol Cahili takımı bile almaz BOBO'yu..PRemier lig,Yunanistan Ligi,Bundesliga,Lİg 1,Rus premier Ligi,Serie A,La Liga onlarca takımdan 1 tanesi bile BOBO'nun fiyatını sormak için Klube fax dahi çekmez...ÇÜnkü Çağdaş futbolda BOBO'ya yer yoktur.Brezilyalılara yer yok..
Nasıl ki Guiza'nın,Kezman'ın yeri yoksa BOBO'nun da yeri yok.
Denizli,Ankaragücü karşısında bile takımı ileride tutamayan bir oyuncunun Beşiktaş'da yeri yoktur.
Biz Ferdinandlarala,Amokachilerle büyüdük,Nouma ile CArew kafa topuna nasıl çıkılırı gördük.Bugün bunu yapan tek oyuncumuz var BAtuhan ve bu adamın kıymeti bilinmiyor.Nobre ile iş götürülmeye çalışılacaksa gelecek sezon kendi sahasından çıkamayan Beşiktaş takımı izlemeye hazır olun..

Hiç yorum yok: