22 Haziran 2009 Pazartesi

10 kişi oyna Gökhan ZAN'la oynama


Beşiktaş taraftarı Gökhan Zan'dan çektiği azabı bugüne kadar hiçbir topçudan çekmedi.Baki bile 2 sezon oynadı sonra gitti.
Gelecekte ''Bir Defans Oyuncusu Nasıl OYnamamalı'' isimli bir kitap yazılırsa bu kitabın kapak resminde mutlaka Gökhan Zan yeralmalıdır.Topu oyuna sokamama,yan toplarda zaafiyet,kendisinden kısa adamlara kafa vurdurma,kademe hataları,Ofsayt pozisyonlarında yanındaki stoperleri bozma,çıtkırıldımlık..
Tüm bu handikaplarına rağmen Stopersizlikten kıvranan Türk futbolunun zoraki sarıldığı İsimdir Zan..

Gökhan ZAN'ı Fenerin elinden Galatasaray almış.Hürriyetin manşeti.
Beşiktaş Gökhan Zan'ın sözleşmesindeki opsiyonu unuttuğu için Galatasaray'a gitmişmiş. Milliyet manşet.Uyduruk manşetler.Beşiktaş'tan bir futbolcu büyük takıma gitti ya basın lafı Beşiktaş beceriksizlikten Gökhan Zan'ı da kaybettiye getirmeye çalışıyor.

Şampiyon olmuş takımın stoperi.Milli takım oyuncusu..Hatta Beşiktaş'ın kaptanıymış hahahYUH
İyi güzelde son Beşiktaş-Galatasaray maçında Gökhan ZAN'ın Baros'a yaptığı asistleri ezeli rakibimiz Cim Bom nasıl çabucak unuttu.Anlaşılan üzerinde düşünülmeden Rijkaard'ın izleyip ben Gökhan Zan'ı istiyorum demeden ezbere yapılmış bir transfer.

Rijkaard Barca ile şampiyonlar liginde zirveye oturan adam.
Barca defansında tek stoper oynatan takım.
Meksika'lı Marguez milli takımda önlibero oynamasına rağmen Barca onu pas trafiğini rahatlatmak için yıllarca yanında tek stoperle birlikte defansta kullandı.
Defansında De Boerleri Popescuları Marguezleri oynatan bir takımdan gelen Rijkaard bakalım Gökhan Zan'a ne kadar tahammül edecek.Rijkaard'ın oyun anlayışına en ters adam kimdir Türkiye'de ? cevap Gökhan ZAn..

Transfer sezonunun en büyük bombasını Beşiktaş patlatmıştır.
Hem kendi takımına zararlı bir adamdan kurtulmuştur,hem de bu adamı ezeli rakibine göndererek istemeden de olsa rakibinin defansına pimi çekilmiş el bombası koymuştur.

Cimbomlu kardeşlerime benim Beşiktaş forumlarından en çok kullandığım cümlelerden biriyle selam gönderiyorum;10 kişi oyna Gökhan ZAN'la oynama...!

Hiç yorum yok: