23 Haziran 2009 Salı

Kleberson

Brezilya'nın 3-0 ile tatile çıkmış İtalya'yı hezimete uğrattığı Konfederasyon kupası maçının 84. dakikasında Kleberson oyuna dahil oldu.Oyuna girdikten sonra görev aldığı yer Beşiktaş'da verimsiz olduğu yerdi.Yani Ortasahanın ortası

Ertesi gün Beşiktaş forumlarında beklediğimiz tepkileri okuduk.
Delgado'ya Milyonlarca Avro bonservis öde iki kuruşa yolladığın Kleberson Berezilya milli takım kadrosunda şak diye kendine yer bulsun.Nasıl kaçırdık bu adamı,büyük hata yapmışız gene.Yazılanlar daha çok bu görüş üzerinde toplanıyordu.

Bu görüşte olanlara söylüyorum;Kleberson gelsin bugün Beşiktaş'la bir iki maça çıksın ertesi gün taraftar gene aynı şikayetlere başlar.Kleberson'lu,Rico Paşa'lı Beşiktaş Tigana Döneminde karşı kaleye gitmekten acizdi.Ne çabuk unutuldu o günler.Kleberson Avrupa'da tutunamayan Berezilyalılardan ve bu günlerde tekrar Avrupa'ya dönebeileceği üzerine yorumlar yapılıyor.Ben diyorum ki dönsede iş yapmaz oynadığı takımında temposunu düşürür.

Top kovalamayan adamın Avrupa'da işi yoktur.Kleberson ancak ayağa top yapan temposu düşük bayık takımlarda top oynar.Berezilya lig takımları bu kategoriye girer.

İtalya Berezilya maçı da resmi bir maç olsaydı sonucu çok farklı olurdu.

Hiç yorum yok: