12 Haziran 2009 Cuma

Beşiktaş Adidas flörtü


Sırf para uğruna Beşiktaş yönetimi taraftarını yıllarca Umbro'nun kalitesizliğine mahkum etti.
Beşiktaş sevgisiyle Kartal Yuvalarına giden taraftarlar formanın kalitesizliğini görünce alıp almama konusunda tereddüte düştüğünü çokca duymuşumdur,okumuşumdur.
Sadece Umbro mu ? Önündeki Cola Turca reklamına da yıllarca taraftar katlanmak zorunda kaldı.Umbro'yu nasıl bilirsiniz cevap: Türkiye'de çubuklu forma yapamayan firma..

Ve yeni sezon öncesi..Önce duyumlarla başlayan Adidas-Beşiktaş flörtü yakın zamanda resmiyete dökülecek.Hatta Adidas'ın daha şimdiden Beşiktaş formalarını hazırlamaya başlamış.
Umarım kaliteli ürünler taraftara yansır.Umarım Beşiktaş'ın en büyük sponsoru Kartal Yuvalarında ürün çeşitliliği artar.Özellikle şampiyonluğu kutladığımız şu günlerde bayrak kıtlığı bir türlü Kartal yuvalarında aşılamadı.
Son söz Parası MÖHİM değil taraftar kaliteli ürüne her zaman para öder.Cola Turka'ya Adidas yüzünden bir süre daha katlanacaz.Forza BEKO..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aslinda umbro cok kaliteli formalar yapiyor ama bize degil. Bize yaptiklari pazar formasi gibi ama ingiltere yada isvec e yaptiklari formalar cillop gibi. Adidas ve nike dan bile kaliteli. Dedigim gibi bize gelince dandik nedense. Tabi yönetim yönetim olsa gider kulagini ceker umbronun ama onlarin neyden anliyor ki formadan anlasinlar.

Adsız dedi ki...

bir kere o anlaşmanın bozulması kalitesizlik değil beşiktaşın aldığı malların parasını umbroya ödememesi ve haciz gelmesidir