3 Ekim 2009 Cumartesi

Bochum:1-WolfsBurger:1

Wolfsburg Bochum deplasmanında eski temposundan çok uzakta bir oyun sergiledi.
Görülen o ki Mancester deplasmanı onları baya bir hırpalamış.

Evsahibi Bochum ise tempolu top oynamak istedi ama maç boyunca sahada kollektif bir uyum sergileyemediler.
Kamerunlu Epalle'nin çalışkan ama iş yapmayan futbolu Bochum'a pek yarar sağlamadı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarının hemen başlarında Armin Veh sahadaki en iyi oyuncu Grafiti'yi Martins'le değiştirdi.(dakika 52.)Fransız Grafite bu değişiklikten Pek memnun kalmadı.

53 dakikada Bochum'un golü geldi, soldan gelen ortaya Hashemian iyi yükseldi güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.Maçın yorumcusu Ömer Üründül gole faul dedi.Pozisyonun tekrarında gene golün faul olduğunda ısrar etti.Her zamanki gibi yorumu yanlıştı.Bu adam nasıl futbol yorumcusu olmuş bilmiyorum.İlerleyen dakikalarda MArtinS'in oyuna girişini de eleştirdi.Martins'in hareketli oyunu ve Güzel golü Ömer Abi'yi Oryantal oynatmaya yöneltti.

''İşte futbol böyle bir oyun biz ne dersek tersi çıkıyor''
İyi de Ömer Abi hiç futboldan anlamadığın aklına gelmiyor mu ?
Tüm pozisyonları yanlış yorumluyorsun ve yanlışında ısrar Ediyorsun.

63.dakika da Capon Ono Aptalca bir hareketle Bochum'u 10 kişi bıraktı.Yorgun Wolfburg'un canına millet bir gelişmeydi.Bundan sonra Şuursuzca Bochum kalesine yüklendiler.Martins'le golü 75.dakida da buldular.Hemen akabinde MArtins girdiği 2 gol pozisyonunu daha değerlendiremedi.

Gelelim sadate;
Wolfburg'un en zayıf yanı iki stoperi,ayağa top yapamayan ve zaman zaman pozisyon hataları yapan Madlung Ve Costa hiç güven vermedi.Kaleci Benaglio ise benim gözümde her zaman İkinci sınıf kalecidir.

Beşiktaş eğer kora kor mücadeleye girişirse ve maçın temposunu ayarlayamassa Wolfsburg maçlarından Sıfır Puan alır.Hele ki WolfSburg maçında Mustafa Hoca hala başımızda ise o maçlardan iyi oyun ve puan beklemeyin.Çünkü Mustafa Hoca'nın takıntılı kadrosunu Wolfsburg sahada yer.

Hiç yorum yok: