27 Şubat 2010 Cumartesi

İnanasım Gelmiyor

Haberi Hürriyet'ten aldım;
Nike tarafından yapılan açıklamada, Honduras maçının Türkiye'de olmasına karşın, milli takımın, karşılaşmaya yeni dış saha formasıyla çıkacağı belirtildi.
Formayla ilgili şu bilgiler verildi: “Hakim rengi beyaz olan yeni tasarımda, formanın göğsünde kırmızı bir bant ve bandın üstünde ay-yıldız bulunuyor. Yeni formanın öncekilerden en büyük farkı, geri dönüşüm özelliğinin bulunması. Geri dönüşümü yapılmış plastik şişelerden elde edilen kumaşlardan üretilen formalar futbolcuları daha kuru, daha serin ve daha rahat tutacak şekilde tasarlandı. Bu tasarım sayesinde futbolcuların vücut sıcaklığı, yeşil sahadayken istenilen düzeyde tutuluyor olacak.”

benim yorumum;
Yıllardır Türk fitbol severlerin isteklerine kulak tıkayan Nike'tan klasik bir Ayyıldız'lı forma tasarımı beklemek..
Görmeden inanmam.

3 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Super tasarim, tam zitti renkler ilede evsahibi formasi olursa satislar patlar! Insallah kisa zamanda satisa cikarirlar...

JANiTSCHAR dedi ki...

Hocam fotodaki tasarım süper de O tasarım gazetenin tasarımı..
Saçma bir tasarım ortaya çıkarsa hayal kırıklığına uğrama sakın.Bir ülkenin milli takım formasıyla bu kadar oynanır mı yav hele bizim kutsal formamızla..
Nike'ı sevmiyorum.

Forza PUma :)

JANiTSCHAR dedi ki...

http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/football/product_details.aspx?pid=65891&cid=4509&portal=kb-soccerlens&network=AW&awc=686_1267235247_16c5af298753132fcb7d5f0db0b39928