28 Şubat 2010 Pazar

Fenerbahçe Eriyor

İstanbul Belediyespor:2 - Fenerbahçe:1

İstanbul Fenerbahçe'yi Top oynamadan yendi.
Fenerbahçe açısından suçlu tabikii hakemdir.
Nihat Özdemir ben yazıyı yazarken basına hakem hakkında sallıyor.Klasikleşmiş Fenerbahçe düşmanlığı lafı Nihat Özdemir'in açıklamalarının gene can alıcı noktası.

Fırat Aydınus kötü bir hakemdir ama bugün 1 pozisyon dışında maçın sonucuna etki edecek yanlış bir karar vermedi

...Deniz'in attığı golde daha top Deniz'in ayağına gelmeden Deniz zaten Ofsaytta idi.
Yardımcı hakem bunu kaçırdı.
Bu pozisyonun arkasından gelen Deniz'in gol olan şutu ve gereksiz yere Santos'un kaleciye doğru hamlesi Ofsayt doğru karar.(Aydınus'un değil yan hakemin kararı)

...Emre'nin rakip ceza sahası önündeki kafa topu mücadelesine çalınan düdüğün faulle uzaktan yakından alakası yoktur.Fırat Aydınus Fenerbahçe'ye bu pozisyonda kıyak geçmiştir.

...Guiza'nın Belediye defansının arkasına sarktığı ve İstanbul Belediyesporlu fitbolcunun onu engellediği pozisyon ise faul ve kırmızı karttır. Fırat kardeşim bu faulse o zaman kırmızı kartı da göstereceksin.Kendi aklından bu pozisyona çaldığın düdüğü topsuz alanda yapılan faul dersen ve sarı gösterirsen biz izleyenler bunu anlamayız.
...Alex'in rakibine kasti müdahalesinden sonra gördüğü kırmızı kartı her halde kimse tartışmaz.

...Santos'un kırmızı kartlık hareketini görmeyen Fırat Aydınus Fenerbahçe'ye bir kıyak daha yapmıştır.

Kısa kısa maça da değinelim;

...Maçın en güzel anı Belediyespor'Un attığı ilk goldür.Dört kişiyi aynı anda oyundan düşüren bir Xavi pası ardından İskender'in golü.

...Fenerbahçelilerin Berezilyalı aşkı anlaşılan bu sezonda da onları şampiyonluk yarışının dışında bırakacak.

...Fenerbahçe'nin çağdaş fitbola en ters oyuncusu Alex bugün Fenerbahçe'Nin yıldızı.Attığı gol muhteşem ama Fenerbahçe'den alıp götürdüğü çok.

...Abdullah Avcı benim Türkiye liginde en beğendiğim hocadır.Elindeki malzemeyi bugün gene mükemmel şekilde kullanmıştır.Deniz'i sağ açıkta oynatan Daum'un modası ise geçeli çok oluyor.

...Berezilyalıları beğenmesemde 3 defa Berezilya Ümit milli takım formasını giyen Cesario'yu hiç düşünmeden kadroya dahil ederdim.

...Olimpiyat eziyetini göze alarak tribünleri dolduran Fenerbahçe seyircisi umarım bizim Beşiktaş seyircisine örnek olur.

...Daum'Un takımlarında genellikle Nisan başlarında düşme başlardı Fenerbahçe'de belki de sakatlıklardan duraklamaya erken girildi.

...Berezilyalılara Kondisyon yükleyemezsiniz.
Türkiye liginin sertliği Güney Amerikalıları artık aşıyor.

Sonuç;
...Her geçen hafta şampiyonluk yarışında Ertuğrul Sağlam'ın yolunu açıyor.
Batalia,Ergiç yanlışlarından Ertuğrul hoca dönecek mi yoksa şampiyonluk yarışından kopacak mı?

...Şu an İtibariyle Mustafa Denizli Kayserispor deplasmanındaki oyun planı ve oyuncu tercihlerine sadık kalırsa Beşiktaş şampiyon olur.
Haftaya Kaş sarı kart cezalısı bakalım Mustafa Hoca Toraman'ı oraya çekip sistemi bozacak mı yoksa Rıdvan'I Kaş'In yerine sağ bek oynatıp 4-3-3'ün nimetlerinden yararlanmaya devam mı edecek merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok: