24 Aralık 2009 Perşembe

Sergen Yalçın'ın İstifası Üzerine

NTV Spor’daki programında Mustafa Denizli’yi eleştiren Yalçın, “Manisa’yla oynanan kupa maçına Necip götürülüyor ama 18’e bile alınmıyor. Bu nasıl iş? Böylesine bir karşılaşmada nasıl genç oyuncular forma bulamaz. Bakın bugün (Trabzon’la oynanan kupa mücadelesini kastediyor) Galatasaray’da kaç tane altyapıdan genci oynattı. Mustafa Hoca maalesef gençlere şans vermiyor ve önlerini tıkıyor. Altyapıyla ilgilenmiyor. Bu şekilde görevi sürdürmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden de istifa ediyorum” dedi.

Sergen’in istifasını geçtiğimiz hafta yönetime sunduğu ancak kabul edilmediği öğrenildi. Sergen, iyi giden A2 takımında bir değişiklik istemeyen yönetimin ısrarına rağmen geri dönmeyeceğini de ifade etti.


Fitbol oynadığı yıllarda doğrucu tavırlarıyla takdir toplayan Sergen Yalçın bugün bir kez daha klasını konuşturarak istifa etti.Sergen yerden göğe kadar haklı.Mustafa Denizli Manisaspor ile oynanan kupa maçında bile sahada Altyapıdan tek oyuncuya yer veriliyorsa (o da zorunluluktan Korcan) bu durum eleştirilir.

Altyapı oyuncularının en büyük Motivasyon kaynağı bir gün A takım kadrosunda yer alabilme hayalidir.Böyle bir imkanın A 2 oyuncularına tanınmadığı ortamda para almadan Hoca' Lık yapmak ise zor zanaat.İnşallah ikinci yarının başında yapılacak seçimlerle ilk önce Demirören yönetiminden sezon sonunda da Mustafa Denizli'den kurtuluruz. Yetti gari.

Hiç yorum yok: