4 Aralık 2009 Cuma

MUstafa Hoca Tekerrür Etti

Beşiktaş:0 - Diyarbakır:0

.................Rüştü...................

Kaş......Sivok...Ferrari.....İsmail

............Ernst....Fİnk(Ekrem)...................

Nihat(BOBo)...Yusuf(Tabata).......Tello

...................Nobre..................


Ah Mustafa Hocam yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin tam liderliği yakalayıp rakiplerini moralmen çökertecek iken yaptığın hatalarla Şu Fenerli Rıdvan'ı gene sevindirdin.Adamın yüzüne renk geldi.İçi içine sığmıyor.

Mustafa hocam Olmayacağını bile bile bugün gene Kumar Oynadın;

1.İlkonbir'de Nihat,Tello,Yusuf Üçlüsünün önünde Nobre'ye yer vererek Beşiktaş'ın gol atmasını şansa bıraktın.İlk 45 dakika böylelikle Çöpe attın.

2.İkinci yarı acaba oyuna doğru Müdahalelerde bulunurmusunuz diye beklerken Tabata-Yusuf değişikliği ile bir kez daha yıkıldım.Aynı tipte iki oyuncunun yer değiştirmesinden ne beklersiniz ?

3.En büyük hatanız Hocam Fink'İ oyundan almanız.
İstanbul Belediye maçının 66.dakikasında Fink'i oyundan almıştınız ve O an maç bitmişti.
Bugün aynı hatayı gene yaptınız.Fink oyundan çıktı Ortasahamız çöktü Diyarbakırspor oyun alanına hakim oldu..Ernst ekürisi çıktığından iyicene geri çekildi.

Allah Aşkına ! Şu Fink'in kıymetini ne zaman anlayacaksınız Hocam..Bu adam Takımın olmassa Olmazı..

4.Bobo'yu oyuna aldınız sahada dökülen Nobre'nin çıkmasını beklerken birde baktık ki Nihat çıkmış.Hadi Bobo'yu oyuna soktunuz peki neden verim vermediği Sol kanatta oynattınız ?

5.Bugün yaptığınız Rotasyon değil sene başından beri Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışından uzaklaştıran hataların tekrarı idi.

Maça dönersek;Diyarbakır bu ligin en moralsiz en kötü top oynayan ekibi..Ama Beşiktaş böyle bir rakip karşısında bile organize olmadı.

İleride Dört tane Paralize olmuş adam Nihat-Yusuf-Tello-Nobre bunların arkasından Fink onun arkasından tek çıpa Ernst...Ernst'le Fink arası olmuş 45 mt ileride ki dörtlün ise alan daraltmaktan bi haber elleri bellerinde top bekliyorlar..Takımın Boyu 85 mt..Aynı İstanbul Belediye maçı..

Bu 85 mt're de hatlar arasındaki alan büyürken geniş alan Topçusu olmayan Tabata,Yusuf,Tello,Nihat,Nobre bol bol top kaybetti..

Sonuçlar;
....Beşiktaş'In kadrosu Rotasyonu kaldırabilecek kadar kaliteli değil.

....Tello,Tabata,Tello,Nobre,Nihat Beşiktaş'ın oyuncusu değil.

....CSKA maçı Diyarbakır maçında Rotasyon yapılacak kadar önemli değil.

....İsmail ve Kaş önlerindeki 85'mt lik alanda gidip gelecek kadar Süpermen değil..

Mustafa Hoca'Nın sistemsizliği ve Kadro seçimleri ileride daha başımıza çok işler Açar.
Çünkü takımın başında geçmişte yaptığı hataları tekrarlayan bir Hoca var.

Not;Lucescu bugün Mustafa Denizli'nin yaptığı hataları asla yapmazdı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Fink'i ve yararlarını Denizli gibi Beşiktaş taraftarı da halen tam olarak anlayamadı. Sistem oyuncusu olmasının ve görevini her zaman yapmasının yanında, ligimizde ve futbolumuzda pek olmayan bir özelliğe de sahip: bir işi 8 yapıp diğerlerini 0 veya 1 yapmıyor, her işi en az 5, 6 hatta bazen 7 lik yapıyor. Tipik Alman oyuncu, diğer Avrupa liglerinde "defansif orta saha" diye bir kavram var, ancak Almanlar için bu "zentrales mittfeld" ve bu adamlar böyle 70 metrede oynuyor. Hakan.