9 Eylül 2009 Çarşamba

Türkiye:94 - Bulgaristan:66

Bulgaristan takımını basketbol topluluğu diye nitelemek daha doğru olur.Ekip hüvviyetinden uzak bu topluluk maçın 1. dakikasından 40.dakika'ya kadar disiplinden uzak basketbol oynadı.Bu takımın koçu da Pini Gershon.Heralde turnuva biter bitmez bu laubaliliğe daynamaz basar istifayı İsrail'e geri döner.
Bizim Göztepe'deki (İzmir) gençlerden bir beş çıkarsak bu Bulgaristan'ı belki yenemeyiz ama hiç olmassa takım ruhu nedir nasıl maça asılınır bunları onlara gösterebiliriz.
Rakip kötü olunca da basketboldan bahsetmek gelmiyor içimden.
Polonya maçı öncesi Bulgaristan maçı iyi bir hazırlık maçı oldu.
Ersan ve Hidayet maçta 15.Dakika süre aldılar.Tanyeviç iki oyuncuyu II.yarıda oyuna sürmeyerek Polonya maçını düşündüğünü gösterdi.

Maçın adamı gene Semih'ti.
İlk periyod'ta erken 3 faul aldı,uzun süre kenarda oturdu.
Tanyeviç II.yarıya Semih'le başladı ama Semih III.period bitmeden beşledi ve o anda Tanyeviç çıldırdı.Semih'in kenara gelmesinden sonra Tanyeviç bana göre yanlış olan bir hareketle Semih'i azarladı.VE Semih'i kafa olarak bitirdi.Semih zaten maç başladığında oyunda yoktu.Hala Litvanya maçının etkisi altındaydı ve Litvanya maçından sonra Tanyeviç'in aşırı tepkisi onu kısa süreliğine depresyona sokmuş.Bugünkü kötü oyunu girdiği depresyonun sonucudur.Hatalı olan Tanyeviç'tir.Bir Koç Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı bir oyuncuyu nasıl bunca yıldır tanıyamaz hayret..

Engin Atsür bileği burkulduğu için bugün kadroda yoktu.
Hasta Ömer ise maçı kenardan izledi.
Sanırım Tanyeviç bu iki oyuncuyu da polonya maçında oynatmayarak iyicene dinlendirecek.
Semih'in ise toparlanması ise bundan sonra çok zor.

Hiç yorum yok: