8 Eylül 2009 Salı

Murat Aksu

Murat Aksu henüz Beşiktaş başkanlığı için resmi bir açıklamada bulunmadı.
Ama Murat Aksu'nun Beşiktaş başkanlığına adaylığını koyacağı dedikodusu bile camiayı heyecanlandırmaya yetti.

Abdülkadir Aksu'nun oğlu olması Murat Aksu'nun handikaplarından en büyük olanı.
Yeter Demirören diye bağıranlar bir anda Murat Aksu'nun ismini duyunca İlelebet Demirören demeye başladılar.Yıldırım Demirören'in hataları bir anda unutuldu gitti.Klub borçlarının artması,İnönü Projesinde ilerleme sağlanamayışı,tek şampiyonluk,futbol takımının Fener Cinconun gerisinde kalması,Beşiktaş'ın hızla küçülmesi bir anda geri plana itildi.

Tabii,şu an konuşmak için çok çok erken.
Beşiktaş için en büyük önceliği olan konu İnönü Stadı projesi.
Bu projeyi gerçekleştirebilecek her Başkan adayı benim kabulumdür.

Ha Murat Aksu başkan olursa ne olur ?
Stad projesi için izinler kolay alınır,Beşiktaş'ın devlet katında ağırlığı artar,Federasyon Beşiktaş hakkında bir karar veririken 2 kere düşünmek zorunda kalır,rakiplere Beşiktaş toparlanıyor imajı verilir,Çarşı'nın Beşiktaş üzerindeki asalaklığı sona erer,Alen BEşiktaş Tv ve İnönü'nün yolunu bir daha zor görür,BEşiktaş'ın ekonomik gücü artar,Lig Tv'deki palyonçolar Beşiktaş hakkında istedikleri gibi atıp tutamazlar.

Bundan başka her an Demirören bu sefer hangi yanlışlığı yapacak düşüncesiyle diken üstünde yaşayan Beşiktaş taraftarı rahat bir nefes alır.

Bakalım Murat Aksu adaylığını açıklayacak mı ?
Bakalım MUrat Aksu'nun yönetim kurulu kimlerden oluşacak.BEkleyelim görelim.

3 yorum:

Factotum dedi ki...

Takımın değil ama kulübün bu durumunda YD'den başka aday çıkması bile heyecan verebilir. Fakat yazında bahsettigin olumsuzlukları giderecegine emin olamadim bi türlü... Mevcut başkandan çok nefret ettiğin için mi yoksa aday olan çok mu iyi :?

Gökhan dedi ki...

Ben de kimse Yıldırım Demirören'den kötü olamaz diye düşünüyorum ama Murat Aksu da hayalimdeki başkan profilinden çok uzak.
Dediğin gibi Murat Aksu başkan olursa millet bu kadar kolay atıp tutamaz Beşiktaş hakkında ama yine de babasını da düşününce ideal bir isim olmaz bence.
Tabi aday olacak olursa yönetim kurulunun kimlerden oluşacağı çok önemli ve belirleyici olacaktır.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bence boşuna konuşuyoruz.. bir aday çıksa bile demiroren bırakmaz gibi geliyor bana.. birde borçlar var.. sadece demirörene olan borç 50M $ ı aştı ki bu dediğim gibi sadece demirörene olan kısmı.. muhalefetin başarılı olabilmesi için adayın isminden çok arkasında kimlerin duracağı önemli bence.. mesela nevzat demir gibi camiada ağırlığı olan ve baba demiröreni sindirebilcek isimler lazım kaldı ki böyle isimlerin sayısı maalesef sandığımızdan az.. umarım camiada ağırlığı olan kişiler artık yeter der de bizde bu demirörenden kurtuluruz..