9 Eylül 2009 Çarşamba

Bravo Bosna

BosnaHersek:1-Türkiye:1

Bugünkü beraberliğin ana nedeni Aurelio'suzluktu.
Defans ve ortasaha arasındaki bağlantıyı tek önlibero Ceyhun kuramadı.
Ortasahamız ile defans arasındaki boşluğu doldurma çabasını tek başına üstlenen Emre bunu 65 dakika kesik kesik yapabildi.Hamit'in ise Savunmada ortasahada takıma herhangi bir yardımı olmadı.

Fizikman döküldük.
Rakip tüm ikili mücadelerde diriydi.
Kadir Has Stadının Alaturca zemini bizim takımı baya bir göçertmiş.

Bugünkü maçı izleyenler neden Premier Ligin büyük takımlarının Tunçay Şanlı ile ilgilenmediklerini görmüşlerdir.Tunçay ortasahada aldığı her topu ezdi.Paslarının çoğunluğu rakibi atağa kaldırdı.Maç başladığında aha dedik top oynuyoz gün bizim günümüz..İkinci gol pozisyonumuzda golü Emre ile bulduk.Sonrası ise fiyasko.Geri çekildik ileri çıkamadık.Ortasahada pas yapmayı unuttuk.Üzerimize çullanan Bosna'dan golü Salihoviç'in ayağından yedik rahatlamadık daha da gol yemek için kaşındık.Ama Bosna'lılar girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

Yediğimiz golden sonra deliren Fatih Terim hakem tarafından tribünlere gönderildi.
Fatih Hoca bir müddet daha saha kenarında dışarıya çıkmakta direnirken FOX tv Muhabirinin ani bir refleksle Terim'e mikrofon uzatması gözümden kaçmadı.

İkinci yarıya Bosna seyircisinin ıslıkları altında geç soyunma odasından çıktık.
Terim bana göre doğru bir hareketle Önder Ve Hamit'i kenara alarak yerlerine İsmail ve Sercan'ı sürdü.Sistem'de bir anda 3-5-2'ye döndü.Bu sistemde Gökhan Gönül sağ kanatta olumlu ataklar geliştirdi.Ama son hareketleri yorgunluktan yapamayan Gökhan Gönül iki tane de Gol pozisyonunu harcadı.

Supiç küçük Hırvat takımının Bosnalı milli kalecisi..
Küçük takım kalecisi olmanın verdiği alışkanlıkları sahada sarı kart gördükten sonrada devam etti.İşte Supiç bizim topçuları hareketleriyle iyicene demoralize etti.Yugoslav ekolünden gelen kaleciler size böyle puan kazandırabilir.

Maçın sonlarına doğru gol pozisyonlarına girdik.
Hiçbirinde düzgün topa vuramadık.Gücümüz yoktu.
Türk futbolunun tipik hastalığı bir haftada 2 Milli maç oynayamıyoruz.

Hakem maç süresine 4 dakika ekleyerek bana göre hatalı davrandı ama sabaha kadar oynasak bu yorgunlukla gol atarmıydık orası çok meçhuldu.

TEbrikler Bosna.
Umarım Güney Afrika'ya gidersiniz.Bizede çocukluktan kalma alışkanlık Arjantin'i tutumak düşer.

Neden bizim topçulara Avrupadan teklif gelmiyor..Hahahha

Hiç yorum yok: