10 Mayıs 2009 Pazar

Süperlig 31.Hafta


Aynı Anda 5 maç izleyince böyle oluyor.

Haftanın Çılgını:Trabzon-Kocaeli maçında bir elinde Trabzonspor bayrağı diğer elinde meşale ile tribün çatısına çıkan Trabzonspor taraftarı.
Haftanın Golü :Alanzinho'nun Kocaelispor'a attığı gol..
Haftanın Beceriklisi:Eskişehirli Batuhan,attığı iki şık golle ben Seneye Beşiktaşın tek santraforu olurum dedi.
Haftanın Futbolcusu:Sivassporlu Billica,takımı yenik duruma düştükten sonra Sivasspor'da direnen tek oyuncuydu.Geriden top çıkardı,ortasahada oyun kurdu,insiyatif alarak serbest atışları kullandı.Haftanın değil belkide yılın futbolcusu..
Haftanın Güzellikleri:Kocaelispor-Trabzon maçında çıkan olaylardan sonra polisin çocuk taraftarları sahanın içine alması..Gene Arda'nın maç içinde tribündeki bir çocuğa top hediye etmesi.
Haftanın Gariplikleri:Kayserili futbolseverlerin kendi takımlarına göstermediği ilgi alakayı Galatasaray'a göstermeleri.Bir başka gariplik ise eski Cimbomlu BOUZİD'in Ankaragücüne 1 penaltı ve Kırmızı karta mal olması..
Haftanın Tiyatrocusu:Lincoln,sahadaki antipati abidesi..
Haftanın Pes Edeni:Belediye maçının bitişiyle birlikte Sivassporlu futbolcuların kendilerini çimlere bırakmaları..Lig bitmeden Nakavt olmuş izlenimi vermeleri.
Haftaların Takımı:Bursa,gümbür gümbür top oynuyorlar ve Avrupa ligi için Cinconla çekişiyorlar..Ertuğrul Hoca futboldan çakmıyor diyen ben.
Haftanın Dersi:Gökhan ZAN'ı oyuna almanın bedelini Denizli maçı zora sokarak bir kez daha ödedi.Üzülmez aşırttı,ZAN'ın adamı kafayı vurdu..

Hiç yorum yok: