14 Mayıs 2009 Perşembe

4-6-0


Toraman......Zan.....Sivok......Ekrem

Ernst...........Cisse...........Yusuf

......TEllo..............Holosko.....

................Bobo...............

Mustafa Denizli geçen hafta İnönü'de aldığı mağlubiyetin acısını bugün ortasahamızı güçlü tutarak İzmir'de fena çıkardı.

Mustafa Denizli top rakipteyken herkes topun arkasında taktiği Fenerin ortasahadaki pas trafiğini durdurduğu gibi bizim takımın blokları arasındaki mesafeyi kısalttı.
Daha kısa mesafede ayağa pas,yardımlaşmalı oyun ikinci yarının henüz 60. dakikasında fenere havlu attırdı.
Maçtan sonra gidin bakın Atatürk stadının çimleri arasında ortasaha savaşını kaybetmiş Alex,David,Uğur,Emre,Selçuk'un mezarlarını görebilirsiniz.Bir takım çimlere ancak bu kadar gömülür.Ankaraspor bile Beşiktaş'a daha çok direnmişti.İspanyol Hoca kenardan olanları sadece izledi ve küfür ettiği Deniz'i çok bildik 60.Dakika değişikliğiyle oyuna aldı ama değişen birşey olmadı.Semih'in oyuna girişi beni biraz korkuttu ama Beşiktaş Feneri Ortadan ikiye öyle bir bölmüştü ki Semih top alamadığından bizim futbolculara yaptığı faullerle kaldı...


Bu kadar Mustafa Hocam Delgado'nun yokluğunun verdiği şansla kupa maçında kurduğun güçlü onbir 60.Dakikada feneri yere serdi.
Yusuf'un kendisinden fizikman güçlü Gökhan'dan topu çalışı ortalaması ve BOBO'ya ikinci golünü attırması gerçekten muhteşemdi.Yusuf'un ilk golü için kalecinin acemiliği denemez..Yusuf'un aklı,topu boş köşeye gönderişi ve biraz da çimlerin kayganlığı pozisyonun golle sonuçlanmasına yol açtı.Volkan bu golden sonra 15 dakika kendine gelemedi.
Bobo'nun kaleyi cepheden gördüğünde Volkan'ı avlaması,zaman zaman Arkası dönük top alması pres yapması her rakip atağında defansa yardıma gelmesi beni açıkçası şaşırttı.Ama ben gene de iyi bir talibi çıkarsa satılmasından yanayım..
Holosko bir Defansta sağ bekte bir fener ceza sahası içinde bu çocuğu izlemek için ayrı bir kamera lazım.Bobo-Holosko işbirliği yapılan paslaşmalar bunun sonucunda gelen 4.gol oh bea dedirtti..

MAçın Adamı; Cisse,Feneri ortasahada bitirdi.Bir önlibero nasıl oynarın dersini verdi.Adam kaçırdığında profesyonelce yaptığı faullerle durdurdu.Mustafa Denizli'nin bu maçtaki oyun planının baş aktörü idi.Bir pozisyonda topun peşinden koşmayan Gökhan Zan'a fırçası takıma sahiplendiğinin göstergesiydi.

Maçın Ahlaksızı;Kendini yere atan Gülizar ve pozisyonu görmediği halde penaltı veren hakem BÜnyamin..

Bu taraftar uzun süredir böyle galibiyete hasretti,Emeğe geçenlere Teşekkürler.

Hiç yorum yok: