11 Mayıs 2009 Pazartesi

Kupa Maçı



Dün gece Mİlan’da Ancelotti Pato,Ronaldinho(futbolcu Müsvettesi) gibi mücadele gücünden yoksun iki oyuncusuna ilkonbir de yer vermezken,misafir takımın Hocası Ranieri de ondan geri kalmayarak Del Piero ve Jovinco ikilisini yedek klubesinde kendi yanında oturttu.Maçın İkinci yarısında iki takımında orta sahalarının düştüğü anda Milan adına oyuna giren Ronaldinho,Pato aldıkları her topu ezerken,Juve adına oyuna giren Del Piero’da ortasahasından destek alamadığından maça olumlu bir katkıda bulunamadı.

Milan-Juve maçında Ancelotti ve Ranieri’nin ortasahalarında mücadele düzeyi yüksek oyunculardan seçmeleri umarım Mustafa Hoca’ya ilham kaynağı olur..

Peki,İki hafta önce Fener’i İnönü’de yenemeyen Beşiktaş Kupa finalinde nasıl bir strateji izlemeli?
1.Ortasaha mücadele düzeyi yüksek oyunculardan kurulmalı..
2.Fener Ortasahası ile Guiza,Semih ikilisi arasındaki pas trafiği bozulmalı,stoperlerimiz bu iki fenerliye top aldırmamalı gerekirse sert fauller yapılmalı sarı kart almaktan çekinilmemelidir.
3.Fenerin en çok zorlandığı takımlar fenerden Hızlı top Oynayan Takımlardır,Dinamo Kiev ve Arsenal ile fenerin yaptığı maçlar buna örnektir.
Bu yüzden maçın kilit adamı her zaman HOLOSKO’dur.
Maça mutlaka HOLOSKO ile başlanmalı ve Holosko (90-120 dakika) maç sonuna kadar oyunda kalmalıdır.

Not:Alex’in fener ortasahasında görev alması ve Fenerin çift forvet oynaması bizi ortasahada üstün kılar..Degado'nun sakatlığı,Aragones-Deniz kavgası,Aragones'in Yasin'i kadro dışı bırakması gene bizim avantajlarımızdır.
Bu maç için benim onbirim;

.......Ekrem...Toraman...Sivok...Üzülmez...

..........Ernst....Cisse....Uğur......

.........Holosko...BOBO...Yusuf......

Bu kadro maçı rahat kazanır...

Yok ben daha az risk ve kolayca kupaya uzanmak istiyorum diyorsanız kupa garantili onbirim;.

.......Ekrem....Toraman...Sivok....Üzülmez....

.......................Ersnt.........Cisse.............

Serdar Kurtuluş............................Tello

.......................Holosko.....BOBO............

Ben riski severim,kupa benim neyime tavşan çıkarmayı yeğlerim diyorsanız bakınız geçen hafta fener karşısına çıkan Beşiktaş kadrosu….

Hiç yorum yok: