9 Haziran 2011 Perşembe

Ondan Bundan kısa kısa

Basketbolda Beşiktaş&Efes ortaklığının gerçekleşme olasılığı sıfırdır.

Beşiktaş yönetimi,Basketbola sponsor olacak enayi bir sermaye grubundan,senelik 2-3 milyon Avro koparıp,bu parayla fitbol takımının Nobre gibi abudik gubudik topçularının fahiş sezonluk ücretlerini ödemeyi planlarken,

Tunçay Özilhan kendisini yıllardır gündemde tutan,Efes Basket markasını üste para verip Beşiktaş'a devretmez.

Efes,Beşiktaş basketbol takımının organizasyonunu bütünüyle üstlenmek istese bu sefer fitbol takımını finanse etmek için basketbol takımından faydalanan Beşiktaş yönetimi buna karşı çıkar.

Galatasaray'In yeni yönetimin Euro League katılma hedefinin koyduğu bugünlerde,Beşiktaş yönetiminin basketbolda başarılı olmak gibi bir amacı yoktur..

Kondisyoner Roland Koch'u,Tayfur Havutçu'nun yeni sezon için teknik ekibine katma hamlesi güzel hamledir.

Takımdaşlık duygusunu alevlendirmeyi iyi bilen Koch kondisyonerliğin de kitabını yazmıştır.Tayfur Havutçu'nun Almanca bilmesi Koch'la iletişimini kolaylaştırır.

Fatih Terim'in 2008 Avrupa fitbol şampiyonasında çalıştığı Scott Piri'yle yeniden çalışma isteği umarım gerçekleşir.Scott Piri'nin bir fitbol takımına katkısını merakla bekliyorum.

Ceyhun Gülselam Galatasaray yolunda bizim yönetim hala dünya çapında bir golcü getirme uğraşında.

Ernst,Aurelio,Necip üçlüsüne iyi alternatif olur dediğimiz Ceyhun Gülselam maalesef Beşiktaş yönetiminin ilgi alanında değil.

Tosun Cenk'i alın bırakın dünya yıldızını..Bir de Ceyhun Gülselam'ı alıp bitirin transferi..

Sidnei geldi daha et mi balık mı olduğu anlaşılmadan taraftarın taraftar forumlarında gelecek sezon için yaptığı on birlerin değişmez oyuncusu oldu.Her zaman belli performansla oynayan Sivok bir anda kenara itildi.
Çok enteresan :)

Taraftar On birlerinin vazgeçilmezlerinden biri de Sağ Bek Toraman tercihi...Ben bu tercihi günümüzde değişen bek kavramı içinde herhangi bir yere oturtamıyorum.Bu takımın Sağ Bek'i Hilbert'tir.

Hilbert'ten daha iyi sağ bek alınırsa da buna kimse karşı çıkmaz.

Fakat bugünkü koşullarda ilk On bir kurulurken tahtaya ilk önce Hilbert sonra Sivok yazılır..Diğer yabancı kontenjanını da buna göre belirlenir diye düşünüyorum.

Sağ bekte Ekrem'i seçersen de sahada başına olmadık işler gelir.

Varlığına inanmak istediğim Stad Projesinin seçimlerden sonra Başbakan eliyle onanma durumu var.Bizim Başkan ise her iç saha maçını Anadolu'nun farklı bir şehrinde oynamaktan yana olduğunu her platformda söylüyor.Bu kötü bir fikirdir.Bir takım sezonun tüm maçlarını deplasmanda oynaYamaz.

Kasımpaşa stadı,orası olamazsa Süper Lig'te takımı olmayan yıldız fitbolcuya hasret İzmir en iyi seçimler olur.
İzmir'i tek almayın yanına Aydın-Manisa üçgeninde ki fitbolseverleri de koyun.İzmir stadının olanaklarını düşünün.

Yaklaşan federasyon seçimlerinde ortak aday belirlemek için Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal boşu boşuna bir araya geldi.

Mahmut Özgener muhtemelen seçimlere katılmayacak fikrim hükümet destekli Mehmet Atalay'ın seçimleri kazanacağı yönünde.

Böyle bir sonuçtan en çok Fenev güç kaybeder.

Mehmet Atalay'ın başkan olduğu güçlü federasyon rahmetli Hasan Doğan'ın projelerini gerçekleştirme yoluna giderse ülke fitbolu çağ atlar diye düşünüyorum.

Yabancı sayısının ikiye indirildiğini düşünsenize...Altyapıcılara gün doğar.

Hiç yorum yok: