10 Haziran 2011 Cuma

Bebe Beşiktaş'ta,iyi de neden?

İki dakkalığına kaveye çıkmıştım eve bir döndüm,anaaaaa ! Bebe Beşiktaş'ta...

Alo ! Vizyonlu Beşiktaş yönetimi,teknik heyeti,

''Bebe'yi geçmişte ki hangi performansına binayen Beşiktaş'a transfer ettiniz ? ''

Tabii cevabı olmayan bir soru..

Portekiz 21 yaş altı Milli Takımında 5 maç'a çıkan,bu maçlardan 1 gol çıkaran Bebe,beklenmedik şekilde transfer olduğu Mancester United'ta,7 maça çıkmış,bu maçlardan sadece 1'sinde 90 dakika sahada kalmış bu maçlardan da 2 gol çıkarmış.

7+5 maç,ederiiiii...biraz düşüneyim,hatta hesap makinesinden yardım alıp direkt toplamı yazdığımda sanırım 12 elle tutulur maç yapıyor.

yazıyla ON İKİ MAÇ...

Diyelim 20 yaşında ki Bebe gelecek sezon Beşiktaş formasıyla 40 maç oynadı bu 40 maçtan da 30 gol çıkardı.

Böyle bir şey olsa bile,bu Bebe transferin de yapılan yanlışı ÖRTMEZ.Avrupa'nın transferde ki en salak klubü bile transferde böyle bir yol izlemeZ.

Sidnei transferi nasıl Gestifute şapkasından çıkan bir tavşansa,Bebe'de Gestifute şapkasından Mendes'in bize seçip yolladığı bir garip tavşandır.

Bu iki transfer de Kör transferdir.

Avrupa Liglerini yakından takip eden,fitbol hastası Blog yazarlarından bir tanesi bile Beşiktaş'ın son iki transferi hakkında elde yeterli veri olmadığından,dolu dolu yazı yazamıyor :)

Sizce bu durum biraz tuhaf değil mi?

Bebe Mancester United'tan geldi,Alex Ferguson yakından takip ettiği,geleceğin yıldızı olacak bir topçu diyen iyimser kardeş,

Biz Mancester United'tan gelme,Berezilya Milli takımının değişmez oyuncusu Kleberson'un Beşiktaş'ta ki performansını da biliriz.

Hatta Berezilya Milli Takımı kaptanı Rico Paşa'nın Şeref Bey çimlerinde görünmeyen mezarını ziyaret etmenizi öneririz.

Guiza,Kezman,Ailton,Lincoln gibi adı olan fitbolcular Türkiye liginin kırılganlığında yok olurken,Bebe burada nasıl kendini geliştirir de başarılı olur ? büyük muamma

Ah vizyonuna yediğimin yönetimi,Ceyhun Gülselam'la,Tosun Cenk'i alıp transferi bitiremediniz be..Taraftar YUTUP'lar da yeni transferleri tanıyacam diye helak oldu bea..
Yuhunuz,ben size ne diyim daha..

Yarın Beşiktaş yönetiminden bir zat-ı muhterem ekranlara çıkıp da Beşiktaş kadrosunu gençleştirme operasyonu Bebe ile devam ediyor derse sakın gülmeyin..

1 yorum:

tannhauser dedi ki...

manchester'a transferini gerçekleştiren ferguson değilmiş, o yüzden iyimser kardeşler hiç heveslenmesinler. noat şöyle yazmış: "Geçtiğimiz yaz Man Utd'ın Vitoria Guimares'ten Carlos Queiroz referansıyla transfer ettiği ve Alex Ferguson'un ''bir kez bile izlemedim'' dediği Bebe'nin transferi, Mendes'in menajer olarak yapabildikleri noktasında önemli bir referans." ahan da linki:
http://noatsamisa.blogspot.com/2011/06/jorge-mendes-bataklg.html