21 Haziran 2011 Salı

INSIDIOUS (2011)

INSIDIOUS 2010 ABD yapımı gerilim korku türü film...

Afişte'de görüldüğü üzere Saw ve Paranormal Activity yapımcılarını buluşturan INSIDIOUS düşük bütçesine rağmen Amerika'da gişelere damgasını vurmuş.

Ne yalan söyleyeyim filmi izlerken bende baya bir tırsdım.

Kan ve Vahşet olmadan insanı gerim gerim geren INSIDIOUS,başlangıçta korku sinemasını müdavimlerinin çok iyi bildiği klasik sahne ve hikayelerle senaryoya giriş yapıyor.

Yeni bir eve taşınan üç çocuklu mutlu bir Amerikan ailesi....Günler geçtikçe yeni evde yaşanan tuhaf olaylar..Üstüne evin oğullarından Dalton'un düşüp komaya girmesiyle kısa sürede ailenin yaşamlarının alt üst olması..

Evin hanımı Reina,kocasına ''hadi taşınalım bu perili evden'' diye diretince karısının delilik hallerini umursayan Josh,karısına uyar ve yeni bir eve taşınırlar.

Fakat eski evde ki benzer olaylar yeni evde de ailemizin yakasını bırakmaz.Ve bundan sonra sekiz kere Hacca gitmiş medyum bir teyze elinde kutsal damacanayla filme dahil olur.

Filmin sonu daha bir enteresan..

INSIDIOUS sanırım bugünlerde Türk sinemalarında gösterime girecek..Filme benden 10 üzerinden 8..

İki üç kostümle adamlar çok iyi bir film yapmışlar.

Bosingwa ? kanımca durgun geçen transfer döneminde taraftarı meşgul etmek için uydurulmuş rating amaçlı bir haber..Her transfer haberine benim gibi zıplamamanız önerisiyle;

Forza Hilbert !

Hiç yorum yok: