16 Haziran 2011 Perşembe

Natura Sound Therapy



Natura Sound Therapy bir müzikle tedavi (rahatlama, stres alma) programı. İçerisindeki doğadan su sesleri, kuş, böcek, kurbağa sesleri ile rahatlatıcı bazı müzik aletlerinin seslerinden istediklerinizi seçerek kendinize uygun rahatlatıcı müzikler oluşturabilirsiniz. Bir yandan işinizi yaparken bir yandan da bu rahatlatıcı müziğin eşliğinde kafanızı dinleyebilirsiniz.

Program geniş ve kişiselleştirilebilir ses efektleri içeriyor. Ayrıca çeşitli frekanslarda "beyin dalgası senkronizasyonu" şeklinde ifade edilebilen bir ses çıkartıyor. Amacınıza uygun (örneğin meditasyon, uyku, dinlenme, enerji artırma, konsantrasyon vs.) frekans ve efektleri seçebiliyorsunuz.

Bunun yanında programın sağ alt köşesinde yine sizin seçebileceğiniz çeşitli doğa olaylarının videoları gösteriliyor. Örneğin bir şelale, gölde yüzen balıklar, kıyıya vuran dalgalar, kelebeğin kanat çırpması gibi 12 farklı video görüntüsü içeriyor. Dinlediğiniz müziğe uygun bir görüntüyü seçerek kulaklarınızın yanında gözlerinize de bir ziyafet çekebilirsiniz.


İndirme Linki:http://www.fileserve.com/file/QtTRWVc
                            (Serial Keyler Dosya içinde)
Janitschar görüş
Enigma'nın doğanın saf sesleriyle bezeli ''sound of nature-ocean surf'' parçasını bilenler bilir.Had safhada dinlendirici bir parçadır.
Natura Sound Therapy'de doğa seslerini bünyesinde barındıran,dinledikçe insanı rahatlatan,beynini boşaltan,uykusunu getiren çok enteresan bir program..
Programı ilk indirirken açıkçası programa olan inancım sıfırdı.
Biraz kullandıktan sonra gerçekten işe yaradığı fark ettim.
Factory menüsünde benim favori doğa müziğim ''deep sleep'' adlı deniz sesiyle-hafif akan çay sesi karışımı bir parça..
Bu parçayı dinlerken sanki Şaolin tapınağında gezmeye çıkan ancak dolaşırken uykusu gelen ve uyuyan bir tembel koala'ya dönüşüyorum :) beynim boşalıyor huzur buluyorum.
Uykunuz mu gelmiyor ? Aç Natura Sound Therapy'i ayılar gibi uyu...
Tavsiye ederim..

Hiç yorum yok: