1 Ocak 2010 Cuma

Gündemden Kısa Kısa

....Sözleşmesindeki bir madde gereği uyanıklık yapıp Semih'in sözleşmesini az zamla tek taraflı uzatan Fenerbahçe yönetimi Hata yapmıştır.Fenerbahçe'nin yıllardır hiç sesini çıkarmadan Klube de bekeleyen Öz be Öz evladı Semih'in demek,Amazonun bağrından gelip İstanbul'un en Lüküs semtlerine kurulan bir Berezilyalı kadar değeri yokmuş.
Rüzgar bir ağaç dalını kırmış,sonra ağaç dalından özür dilemiş,ağaç dalı özrü kabul etmiş ama hayatının sonuna kadar kırıldığını günü bir daha Unutmamış.
Fenerbahçe bundan sonra Semih'ten ne kadar verim alır bilinmez.

....Kendi yetiştiği klupte üvey evlat muamelesine maruz kalan başka bir oyuncu BaTuhan Karadeniz.Mustafa Denizli'nin Batuhan'dan beklediği çok çalışıp Beşiktaş formasını giymeyi haketmesi.Oysa Batuhan'ın daha küçük bir çocuk..Herkesin unuttuğu nokta bu.Batuhan'I devamlı olarak Beşiktaş'tan uzaklaştırmaya çalışan MUstafa HOca'ya sormak lazım.Nobre hangi performansıyla BEşiktaş kadrosunda olmayı hakediyor. ? Bir Batuhan'ın Nobre kadar değeri yok mu?

....Delgado ? Beşiktaş II.yarı hazırlıklarına başladı.Ayağı Kırık olan Holosko bile iyileşti,idmanlara çıkmaya başladı.
Delgado nerelerde ?
Bu adam sezon başından beri takımdan ayrı olarak Ümraniye'de çalışmalara katılıyordu.
Şimdi ise tatilini uzatma peşinde.
Belli ki iyileşmemiş.İstanbul'a dönüşte Mustafa Hoca'Nın onu denemesinden ve takımdan göndermesinden korkuyor.Korkunun ecele faydası yok.
Bana göre Delgado'nun BEşiktaş ile işi bitmiştir.
Kim gider iyileşmeyen Delgado gider.

....Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyen Ali Turan kadro dışı kaldı.
Kayserispor Asbaşkanı Galatasaray'dan resmi teklif gelmediği söylemiş.Hahahah
Ya bu Kayserispor'dan hiç mi akıllı oyuncu çıkmayacak ?
Ali Turan'In kadro dışı kalması veya gönderilmesi en çok Kayserispor'a yarar.Ali TUran'In yerine yapılacak vasat bir Berezilyalı Stoper transferi Kayseripor'u şampiyonluk yarışında kalmasını sağlar.

Hiç yorum yok: