2 Ocak 2010 Cumartesi

Barca:1 - Villareal:1


Ár

Messi,Yaya Toure ve İniesta'sız Barca Villareal önünde 1 puanı zor kurtardı.

Gerçi İniesta II.yarı oyuna dahil oldu ama skoru değiştiremedi.

Maç boyunca Villereal'in tam saha presli oyunu Barca'nın en önemli özelliği olan yerden ayağa bıktırıcı paslı oyununu altetti.

Guardiola kenardan zaman zaman pas yapın diye bağırdı durdu ama nafile,Pique-Puyol'a yapılan Villereal baskısında en çok Pique aksadı.Puyol tandemdaşı Pique'yi ve kalecisi Waldes'i fırçalamak zorunda kaldı.Puyol ve Pique ile geriden oyun kurmayı başaramayan Barca ortasahada da İniesta'Yı çok aradı.Bosquets bol bol pas hatası yaparken benim ilk defa Barca formasıyla izlediğim Meksikalı Dos Santos'un kardeşi Jonathan Dos Santos Xavi'ye yardımcı olamayarak pas trafiğinin içine etti.

Barca'nın sağ kanadından Pedro etkili olamayınca tüm yük Sahtekar Elli Henry'ye bindi.Tek kanatlı Barca Henry ile uçmaya çalıştı ama olmadı.Bunda Pas alışverişini yapamayan,Hızlı barca ataklarını kesen,devamlı top kaybı yapan,olmayacak yerden amaçsız şut çeken,rakibe Nobrevari fauller yapıp takımına zarar veren 40 milyon Avro+Eto'nun karşılığı olmayan İbrahimoviç'in etkisi büyüktü.

Olmuyorrrrrrrr Barca Olmuyorrrrrrr.
İbrahimoviçle 4-3-3 sistemi yürümüyor.
İnter sizi çok güzel kazıklamış.
Demek Barca gibi bir Dev de transfer modasına uyup hata yapabiliyormuş.

Villareal ?
Nihat'tan kurtulmuşlar şimdi yollarına II.ligten gelen bugün Villa'Nın golünü atan Fuster ile devam ediyorlar.
Berezilyalı Nilmar kazması topları ezerken,
II.yarının sonlarında oyuna giren çok müsait pozisyonda golü atamayan Rossi ise Modası geçen topçular listesinde bugün bir kez daha kayıt yeniledi.Bu pozisyonda Senna'nın verdiği pas Mükemmeldi.

Yarın REal MAdrid kazanırsa Barca'yı yakalıyor.
Bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok: