26 Ocak 2010 Salı

Beşiktaş:4 - KonyaŞekerspor:2


Değerini önceden kaybetmiş bir maçta,
seyircinin öksüz bıraktığı bir Şeref bey akşamında,
Beşiktaş Şekerspor'u 4-2 yenerek moral buldu.
Maçın golleri;
Beşiktaş adına Nihat (16,86) ,Nobre (3,21)
Şekerspor adına Cafercan (26),Necip (43) kendi kalemize

Mustafa Denizli Antalyaspor maçını düşünerek Beşiktaş'ı yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya sürdü.
Ferari'nin sakatlığında,boksör Kaş'ın cezasını çektiği bu günlerde Mustafa Denizli elindeki iki sağlam stoperi de maçın başında riske etmedi.Tandem'de Gökhan-Necip ikilisine görev veren Mustafa Hoca bu ikilinin önünde Fink'e görev vererek iki gencin bu kolay maçta zor durumda kalmasını önledi.

Fİnk bugün sahanın en iyisiydi.
Paslarıyla Holosko'yu beslemeye çalıştı nitekim 2.golümüzde böyle geldi.Fink derinlemesine pas attı,Holosko topa dokunarak önüne açtı,rakip cesahasına soldan girdi,Nihat'ı gördü Nihat'ta boş kaleye topu yolladı.
Takımımız yavaş oynadığından Holosko ön plana çıkamıyor.Holosko hep dar alanda sıkışıp kalıyor.Bir takımda Nihat,Tabata,Tello vsaire vesaire varken hızlı oyun beklemekte Saflık olur.

Sağ bekte Rıdvan özellikle ilk yarı da Hücuma hiç katılmadı.II.yarıda ise zaman zaman rakip kale önünde görüldü.II.yarıdaki güzel şutu seyirciyi heyacanlandırdı ama kaleyi tutmadı.

Sol bek İsmail hırsını ve enerjisini sahaya yansıttı.Hücuma katılma girişimlerinin sonu ise verim getirmedi.

Tabata Şekerspor karşısında bile Tel Tel döküldü.
Tek olumlu hareketi Nobre'nin attığı II.golde serbest vuruşu kullanan Fitbolcu olmasıydı.
Şekersporlu Cafercan bile ortasahada Tabata'dan daha verimli oynadı.
Nihat bu akşam oldukça Hırslıydı.
2 gol attı.İki tane de tehlikeli şutu vardı,
Bu şutlardan ilki kaleciden döndü Nobre tamamladı gol oldu,bir şutu ise direkten döndü.
Attığı gollerden birini Holosko'nun asisti ile boş kaleye yaptı.II.golü ise Topla sağ kanattan ceza sahası içine girip topu boş köşe yerine kalecinin üstüne sert vurdu.Kaleci Apıştan golü yedi.

Nobre 1'i kafa ile biri de boş kaleye olmak üzere iki gol attı.Maç boyu koşturdu durdu.Tuhaf paslarıyla Beşiktaş'In hızlı ataklarını kesti.Yeter Nobre yeter.

Maçın bir diğer kötü oyuncusu ise Serdar Özkan'dı.Serdar'ın fizik gücünde iki maçtır gözle görülür bir artış var.Ama oyuncumuzda topu kullanacak akıl ve fitbol bilgisi yok.Her maçta aynı hareketle rakibini geçmeyi başaramayan (topu atıp koşuyor,rakibiyle omuz omuza mücadeleye girip topu kayBediyor) Fitbolcumuz başka bir Şey deneyeyim de demiyor.Bana göre bu sezon Beşiktaş'taki son sezonu..

II.yarıda oyuna giren Toraman oyuna Konsantre olamadı.Kaptırdığı bir top az daha gol pozisyonuna yol açacaktı ama hakem Toraman'a faul yapıldığı gerekçesiyle Oyunu durdurdu.

Tello ? Bu adam hakkında klavye oynatmaya değmez.

Sonsözler;
Bir avuç Beşiktaş Seyircisi her önemli pozisyondan sonra Yıldırım Demirören'e yeter çekerek kongre üyelerine son Mesajlarını verdiler.Gırtlaklarına sağlık..

1 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Bence serdar ozkan yanlis yerde oynatiliyor.. Neden bu tip onemsiz bur macta playmaker gibi kullanilmadi anlamak zor.. Evet adam gecemiyor, cunku israrla ayni kulvarda silisip kaliyor, kiyaslamak gibi olmadin ama milan-inter derbisindeki ronaldinho gibi... Ikiside hoca tercihi pek tabiki... Fakat macin basinda, holoskoya attigi 40 metrelik arapasi bence cok iyi bir dusuncenin urunuydu... Hos holoskocan kontrol edemedi ve dustu ama heyecanlandiran bir akindi...

Su takimda ekremi her tarafta oynatiyorsan, serdarida en azindan iki uc meckude denemen lazim, gatta sag acikta bile.. Nitekim denizli eskiden ters ayakli aciklari severdi... Belki oda herkes gibi kongreye endekslendi, baksana basin toplantisinda bile yoktu... Demiroren bu secimi kaybederse, denizlide istifasini ilk macta sunar gibime geliyor...