25 Mart 2011 Cuma

Ceyhun Gülselam Fırsatı

Ceyhun Gülselam'ın Trabzonspor'la sözleşme bitiş tarihi 31 Mayıs 2011 :)

Beşiktaş'ın  fitbol takımı kadrosunda,emekliliğine az kalmış Aurelio'dan başka,Necip ve Ernst'in alternatifi olacak fitbolcu yoktur.(Denizli Olsaydı Sivok'u ön libero da oynatırdı :) )

Her ne kadar Fernandes'i ilk geldiğinde defansif ağırlıklı orta saha olarak nitelendirdiysekte bugün itibariyle,Bayık Fernandes'in orta sahamızın defansif ihtiyacını gideremediği açıkca ortaya çıkmıştır.

Ki benim oyunundan memnun kalmayıp biletini kestiğim kiralık Fernandes'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması da çok muhtemeldir.

Zaten Schuster'in Beşiktaş'ta ki macerasını sona erdiren nedenlerden biri de Fernandes-Guti-Aurelio üçlüsüyle 4-3-3 oynama sevdasını inatla sürdürmesi değil midir ?

Ceyhun Gülselam'a tekrar dönersek,

Colman-Selçuk'lu orta saha seçimiyle Şampiyonluğu Fener'e hediye etmek üzere olan Şenol Güneş,İnönü'de bizi yendiği maçtan sonra dahi Ceyhun Gülselam'ın kıymetini maalesef anlayamamıştır.

Gelecek sezonda,24 yaşında Alamanya patentli,hemi de Türk,Necip ve Ernst'in alternatifi olacak başka bir oyuncu aklınıza geliyor mu ? Evet Barış Özbek :) fakat ondan önce Ceyhun Gülselam.

Yönetim kesker alaka,kariyerli,züppe,fitbol dahisi Hoca peşinde koşacağına gelecek sezon için şimdiden Ceyhun Gülselam'ın transfer işini bitirmelidir.

Basının Hoca Adayı Dahi Kiki Flores :) ,yok Paris Hilton..

Alor ON Dance !

1 yorum:

NaMsO dedi ki...

Baris ozberki Ceyhuna yeylerim...
Ama velakin Ilk tercihim antepli Murat Ceylan olurdu
Tek engel Gazianteple olan ömürlük samimiyetimiz !
Allah muhafaza ilerde gorursun 15 million avro eder diyipte gaza getirirlerse Demiroreni eminimki o gazla baba Demirorenin gaz sirketini bile gumletir !
Ayrica Ferrari Sivok ikilisinden biri gidecek ise ki gidisata Gore oyle gorunuyo bi Serdar tasci nabiz yoklamasi yapilabilir hazir onun icin isler yerinde gitmiyor iken

Toro, Atinc, Ersan Ve Serdar bu isi cok iyi idare ederler !

Alors on Dance =)