26 Mayıs 2011 Perşembe

Transfer Sezonu Başladı

Transfer sezonu açıldı bombalar,balonlar bir bir patlamaya başladı..

Beşiktaş fitbol takımının bünyesine katılmasını çok istediğim transfer sezonunun gözde fitbolcularından Selçuk ve Emenike ezeli rakiplerimize transfer olurken bir diğer gözde Sezer Öztürk'ün adı bu saatlerde şımarık şampiyon Fenerbahçe'yle anılmakta..

''Fitbol takımında kaliteli Türk oyuncu sayısını artıracağız'' düşüncesiyle transfere girişen Beşiktaş'ımız Forlan'la bir hayli zaman kaybetti,şimdilerde gurbetçi fitbolcu transferleriyle işi kotarmaya çalışıyor.

Veli Kavlak ? bu sezon tek golünü bize atan,sağ ve sol kanatta oynayabilen,Q7'nin zıttı olarak asistsever topçu...İyimserce Veli Kavlak'tan bir Hamid Altıntop çıkar mı ? diye düşünüyorum.

Burak Kaplan ? 21 yaş altı Türk Milli takımının topçularından,sağ açık oyuncusu..Bizim takımda nasıl verimli olur ? Rıdvan'dan,Hilbert'ten ne fazlası vardır,hangi özelliğine binayen transfer edilmiştir,şahsen ben bilmiyorum.

Tanju Kayhan ? İstanbul'da Beşiktaş'a karşı Rapid formasıyla mücadele verirken,fizik gücüyle gözüme batmış oyuncudur.Ben olsaydım transfer etmezdim :)

Egemen ? Biz,Beşiktaş defansına,defansif aklı gelişmiş,yumuşak bilekli,Braga'yla Uefa finali oynayan Paulao gibi bir Berezilyalı lazım derken,Egemen'i transfer etmek tam terso işlerdendir..Ne yapalım yeni transfer der Egemen'i de bağrımıza basarız.

Ekrem ? İki elinde çift Okey,ayağında topla devamlı etrafında dönen,sağ bek oynadığında bu bölgede arıza çıkaran Ekrem'le,iki sene daha sözleşme uzatmak,çok gereksiz bir hamle.

Resmileşen bu transferlerden,hah işte Beşiktaş'ın ihtiyacı nokta transfer dediğim tek transfer yok.

Ersan'ın durumu belirsiz..

Fernandes'le görüşmelere başlanıldığı borsaya bildirildi fakat kesinleşen bir sonuç yok.

Bobo Berezilya'ya dönmesine rağmen Beşiktaş'ın geleceği açısından hala büyük tehlike arz etmekte..

Hilbert'in gönderilmesi Beşiktaş adına büyük kayıp olur.İnşallah BeŞiktaş teknik heyetinin aklında böyle bir düşünce yoktur.

Almeida'nın mutlaka takımda kalması sağlanmalıdır.

Nobre Cillop yıllık ücretini almadan Beşiktaş'ı terkedecek kadar enayi olmadığından en azından kiraya verilmeli.

Sonuç:

Transfer hamlelerinden takımın geleceğine yönelik planlamanın iyi yapılmadığı belli.

Emenike'yi,Selçuk'u elimizden kaçırdık bari Ernst'in,Necip'in yedeği olabilecek Ceyhun Gülselam'ı,Barış Özbek'i kaçırmayalım diyorum fakat Beşiktaş transfer heyeti çok başka deryalarda kulaç atıyor.

Gelecek sezonda başarı şu an ki durumda karanlık..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

barış özbek mi? senin ağzın ne söyliy bilocan?

JANiTSCHAR dedi ki...

güven bilocana,bilocan ne derse O

Adsız dedi ki...

Hakkaten barış özbekle akrabamısın habire barış barış!