31 Mayıs 2011 Salı

Sponsorum NEERRRDE ?

Cola Turka'nın Beşiktaş basketbol takımıyla olan sponsorluk anlaşması bu sezonun bitimiyle sona erdi.(hatırlatma:Cola Turka ilk sponsor olduğunda taraftardan baya bir destek almıştı :) )

Gelecek sezon Beşiktaş basketbol takımının sponsorluğunu hangi firma üstlenecek ? şu an için muamma..

Bu belirsizlikten yakınan,Beşiktaş Basketbol takımıyla 1 sene daha sözleşmesi bulunan Ergin Ataman,gelecek sezonun planlamasını sponsor belirsizliği yüzünden yapılamadığını açıkladı.

Fenerbahçe basketbol takımına büyük destek çıkan,Fener'in salon yapımına katkı yapan Ülker'in,iş Beşiktaş'a gelince cimrileşmesinin sebeblerini bizim bulunduğumuz yerden anlamak güç.

Beşiktaş Fitbol takımı formalarının sırt reklamı sorunuysa ayrı bir muamma,
Fenerbahçe,Trabzonspor ve Galatasaray'a formalarının sırtına reklamı veren Ülker Beşiktaş'a bir teklif verdi de Beşiktaş bu teklifi düşük bulduğundan mı kabul etmedi yoksa Ülker Beşiktaş'a hiç mi teklif götürmedi orasını da tam olarak bilmiyoruz.

Ayrıyette,fazla yüklendiğimiz Ülker'in Beşiktaş'a sponsor olma gibi zorunluluğu da yok....

Eeeee öyleyse laf Beşiktaş'tan açıldığında mangalda kül bırakmayan,medya'da Beşiktaş'ın üstünden kişisel reklamını yapmaktan çekinmeyen,kodaman,para babası,Beşiktaş'ın sözde ileri gelenleri neredeler ?

Söz konusu destek olunca her zaman ki gibi,ortalarda yoklar :)

Kızılay,Mehmetçik vakfı derken bir süredir boş olan Beşiktaş formasının sırt bölgesine Barca'nın bile formasına reklam aldığı bu dönemde Beşiktaş'ın reklam alamaması Beşiktaş yönetimi adına ciddi başarısızlıktır.

İverson geldi Sponsporlar kaçtı :) Spor dünyasında var mıdır ? böyle bir tezat

Guti,Q7,Simao dünya yıldızlarının rol aldığı bir takımın sırt bölgesi düz beyaz boşluk...Oraya Federasyon kuralları gereği fitbolcuların isimlerini yazamıyoruz.

Bari Kartal Yuva'larının reklamını forma sırtına yazalım olsun bitsin..  

Sonsöz;Daha önce denenmiş İbrahim Akın'dan fitbol takımımıza fayda gelmez. 
Sevgili yönetim,nerde geberik adam var onun peşinden koşuyorsunuz yav ?  
Costa :) Bilenler bilir çok severim Berezilyalı Santraforu..
Forlan,Söylüyoz yazıyoz geberik adamlarla uğraşmayın diye..

Benim Beşiktaş'a gelirse havalimanına gideceğim tek topçu İrlandalı Beyaz Zenci Robbie Keane'dir..Günün koşullarında Cenk Tosun'a da fit olurum...

2 yorum:

DeLaRue dedi ki...

Ek olarak satılamayan ,bazı marketlerde reyonu bile olmayan bu dandik ürünün reklamında niye hala direnirler tam bir saçmalık.Sırf bu ürünün reklamından dolayı benim gibi forma almayan binlerce insan vardır herhalde.

Adsız dedi ki...

Bu durumda sizi Ekşibeşiktaş da yer alan basketbolla ilgili mail kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Desteğiniz çok önemli.