9 Şubat 2011 Çarşamba

Zıtad Projesi !

Karabükspor maçından sonra;
Hakem camiasına karşı sezonların birikmiş nefretini Beşiktaş camiası adına bir kez daha haykıran muhteşem ikili Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu'nun düzenlediği basın toplantısında Serdal Adalı'nın söylediği bir sözü buraya taşımak istiyorum.


Serdar Adalı; ''Yeni İnönü Stadı konusunda izinler alınmakta'' dedi.
Bu sözden izin sürecinin henüz tamamlanmamış olduğunu az Türkçe bilenler kolaylıkla anlayabilir.Gerçekleri barındıran bu söz Zıtad konusunda uydurma haber yapan Şerefli Türk basınının ve O basının izinden giden sözde Beşiktaş'lı Haber sitelerinin duymak istemediği bir söz olduğundan görmezden gelindi.


Sağ olsun Yemen Ekşioğlu bugünkü yazısında stad konusunda ki gerçeği dile getirmiş.


Yemen Ekşioğlu'nun yazısından aynen alıyorum;


Fiyapı muamması

Beşiktaş’ın hakları nasıl savunulur biliyor musunuz? Bakın, Fiyapı Stadı için açıklamar yapıldı. Aslında başa döndük. Verilen izin mizin yok! Arkadaki bölümün yarısı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün yarısı Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın. Her iki kurum izin verecek. Beşiktaş Belediyesi binlik planları yapacak. Anacaddeye gidecek. Anacadddeden onay çıkacak. Tekrar anıtlara gidecek. Anıtlardan müsadece alınacak. Of yoruldum. Yani saymakla bitmeyecek sapsalardan geçtikten sonra yürürlüğe girecek. 

Önümüzdeki sezonda İnönü’deyiz, bu böyle bilinsin. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmanil Ünal yönetimin üstünde biri değil. Televizyondan çıkıp Fiyapı İnönü Stadı önünde haklen kahramanlık yapacakken de aynı delikanlılığı Fulya projesinde gösterseydi. Fiyapı İnönü projesinde bir katkısı yoktur. Vardı diyenle de her platformda tartışırım.


Yemen Ekşioğlu'nun sözlerinden benim anladığım Beşiktaş Dolmabahçe'ye yeni bir stad yapmak istiyorsa attığı her adımda Anıtlar Yüskek Kurulu'nun izin almak zorunda.Stad'In yüksekliğinden tutunda,turnikelerin hangi hızda döneceğine kadar her şey bu Yüce Kurulun Onayına bağlı..


Fotomaçın,Zıtadın izni konusunda ki İLK kuyruklu yalan haberinden sonra gelmeyen Resmi açıklamaya rağmen Zıtad konusunun bloglarda forumlarda bu kadar çok konuşulması,Beşiktaş taraftarının üzerinde durması gereken asıl konudur.


Her platformda mümtaz Türk basınını yerden yere vuran bizler neden bu basın güruhunun uydurduğu ufak bir yalanın peşine takılıyoruz ? alın size tartışılacak yeni konu..

Hiç yorum yok: