6 Ağustos 2010 Cuma

Uefa Avrupa Ligi Eşleşmeleri

İlk maçlar 19 Ağustos'ta,İkinci maçlar ise 26 Ağustos'ta oynanacak..
Turu geçen takımlar Uefa Avrupa Ligi grup maçlarını oynamaya hak kazanacaklar.

Beşiktaş JK-Helsinki

Paok-Fenerbahçe

Liverpool-Trabzonspor

Galatasaray-Karpaty

Dört Türk takımı içinde en güzel kurayı Beşiktaş çekti.
Uefa Avrupa Ligi maçlarını takımını tanıma,sistemini oturtma maçları gören Shuster için Helsinki Kurası olumlu bir gelişme.Beşiktaş'In daha iLk maçta turu geçecek skoru elde edeceğine yürekten inanıyorum.

Son Young Boys maçında Fenev'in halini göz önünde bulundurarak söylüyorum,FeneR Paok'a elenir.Ateşli Paok seyircisi,Sert Paok savunması Fenev'e tur için vize vermez.

En şanssız kurayı çeken Trabzonspor yıllar önce gene Liverpool ile eşleşmiş,Avni Aker'de Liverpool'U 1-0 yenmiş Anfield de ise rakibine 3-0 mağlup olarak elenmişti.Bu eşleşmenin Rövanşında açıkcası Trabzonspor'a hiç şans vermiyorum.Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ın maç günü performansları Trabzon'un kaderini belirler.Trabzon-Liverpool eşleşmesi büyük fitbol şölenidir maçları izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum.

Karpaty ile eşleşen Galatasaray,Fenev kadar tatsız top oynuyor..Karpaty'iyi hiç tanımıyoruz ancak Ukrayna temsilcisinin yerden hızlı oynadığını mensubu oldukları Ekol'a bakarak ezberden söyleyebiliriz :) Metalist Kharkiv Gazisi bir camianın üyesi olarak aman dikkat..Lucescu birkaç güne kadar Karpaty'Nin şifresini açıklar.

Hiç yorum yok: