1 Mayıs 2010 Cumartesi

Fenerbahçe Gene Galip !


Fenerbahçe:2 - Eskişehirspor:0
Fener Galip,Bursa Kayseri karşısında 2-0 Galip,Dananın kuyruğunun kopmasına daha vakit Var.

Eskişehirspor Kesinlikle ligin en kötü kadrolarından birine sahip.
Doğa,Sezer gibi iki topçu bir teknik direktörün ruh ve akıl sağlığını derinden sarsabilir.
Eğer Eskişehir bugün Süper Ligin 7. sırasındaysa bu Rıza Çalımbay'ın başarısıdır.Bu takım sıradan bir teknik direktörle düşmemeye Oynardı.

Maça Hızlı başlayan FeneVbahçe ilk 25 dakikada İşi bitirdi.
Alex'in zorlamasıyla,
Hakem'in Lütfuyla kazanılan serbest vuruş öncesinde topun başına gelen Alex..
İveca kalenin ortasında,İveca Alex'in topu barajla kapattığı atacağını düşünür.ALex ise Plase bir vuruşla Topu barajın kapatmadığı direğin dibine,kaleci için öldürücü bir vuruşla gönderir.(Dakika 13 1-0)

Kaleci hatalı mıdır değil midir ? bu tartışmadan önce bu kadar önemli bir maçta Alex'in Soğuk kanlılıkla kazandırdığı serbest vuruş ve attığı Gol konuşulmalıdır.

II.Fenev golü,
24.dakikada rakip ceza sahası içinde FeNerli Özer Kör bir vuruş yapar,rakibinin ayağına çarpan top yumuşar ancak Zürafa kadar uzun olan İveca Rebound'u alamaz,top ondan seker ve ağlarla buluşur.Azizi BaŞkan bile şaşar bu gole,belki de bu kadar acaip bir gol attıkları için üzülmüştür.

Bu iki golde de İveca az çok hatalıdır.İleriki günlerde bunun dedikodusunu yapanlar olacaktır.Benim ise İveca'nın samimiyetinden Şüphem yoktur.
(hatırlayınız Ekrem'in Eskişehir deplasmanında attığı gol )

İki Gol yiyen Eskişehirspor Maç boyu sahada hiçbir varlık gösteremedi.Bir atak,bir şut girişimi,
hadi onu geçtim iki düzgün pas yok kardeşim yok.Sadece 90+3'te Artiz Plonjoncu Volkan'In elinden kaçırdığı topla Eskişehirliler'in girdiği bir pozisyon var,O kadar..

Haldun Borsan'ın ettiği laftan mıdır bilinmez Emre Belezoğlu eski çirkef günlerinin bugün çok uzağındaydı.Erkan Zengin oyuna girdikten hemen sonra Emre'yi bir güzel çizdi,Emre ise oyundan çıkarken Erkan'la el sıkıştı.Hayret ettim !

FeneVbahçe Şampiyon olur mu ?

Fenevbahçe'Nin yumuşak karnı Selçuk..Eğer bugün Selçuk sarı kart görseydi fenev için şampiyonluk Zora girerdi.(bakınız Meydan larus Selçuk'un fener Onbirin de yer almasından sonraki Fenerin durumundaki iileşme)

Bundan başka,
Hafta içi Trabzon'la Öğlen sıcağında oynanacak bir Final maçı ardından Bursa-Ankara kardeşliğinin oluşturacağı büyük Duvar Ankaragücü Seddi,Ardından gene Trabzon Zorlu bir SON MaÇ..

Açık söyleyeyim Mantıken Bursa'Yı şampiyonluğa daha yakın görüyorum..

Son söz;
Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor..Ulen fenevliler bir tezhüratımızı da çalmayın bea !

Forzi Roma !

Hiç yorum yok: