2 Haziran 2010 Çarşamba

Beşiktaş'ta Neler Oluyor ?

Tahminlerimiz;

1.Quaresma'nın transferinden önce Fitbolcuların alacaklarının ödenmesini şart Koşan ve uzatılan sözleşmeye imza atmayan Mustafa Denizli'nin ipi yönetim tarafından, Mustafa Denizlİ'nin sağlığı bahane edilerek çekilmeye çalışılıyor.

2.Quaresma ile her konuda anlaşan yönetim,Quaresma'nın 25 Temmuzdan önce İstanbul'a gelecek olmasını DA kabul etmiş ancak bunu Mustafa hoca'ya kabul ettirememiştir.(ilk resmi maçımız 15 Temmuz'da)

Camiaya 2 yıldız sözü veren ve Camianın tepkisinden çekinen yönetim Quaresma ile çalışacak bir Teknik Direktör arayışına girmiştir.

Yani Mustafa Denizlİ'yi Quaresma'Ya Feda etmiştir.

3.Mustafa Denizli Yönetimin kendisine Muhtaç olduğunu bilmekte ve elini güçlendirmek için işi Naza Vurmaktadır.
Ancak Denizli'nin Nazı yada bizce Blöfü Bu kez Yönetim tarafından boşa çıkarılmak üzeredir.

4.Mustafa Denizli Gerçekten Beşiktaş'In Teknik direktörlüğü gibi ağır psikolojik baskı gerektiren bir işin altından kalkamayacak kadar hastadır.

5.Borç Batağındaki Beşiktaş'ı yönetenler,Karizmalarının Mustafa Denizli tarafından çizilmesinden bıktıklarından Onun yerine Fazlaca sesini çıkarmayacak bir hoca arayışına Çok önceleri Başlamışlardır fakat bizim bugün haberimiz olmuştur.

Tahminlerden sonra,
Gerçekliğinden Emin olduğumuz gelişmeler ise,

..Her transfer sezonunda olduğu gibi İş bilmez Beşiktaş yönetiminin bu sezon başında da kafasında herhangi bir Yol haritası yoktur.
Menajerlerinde etkisiyle İşsiz,Avrupa piyasasında Gözden düşen Teknik Direktörler Listesinde yer alan Shuster'in peşine düşülmesi,
Transfer'de Quaresma'ya saplanıp kalınması,
yukarıdaki düşüncemize kanıt gelişmelerdir.

Kendimizce İzlenecek,Doğru Yol nedir ?

Yönetim fitbol takımı konusunda Katiyen tek başına karar almamalı fikrine dürüstlüğüne güvenilir eski bir Beşiktaş'Lı fitbolcudan bu süreçte yararlanmalıdır.(Sinan Engin Hariç)

Mustafa Denizli'nin oynattığı fitboldan Memnuniyetsiz biri olarak Denizli ile Yollar çok önce ayrılmalıydı,İyi bir teknik Direktör ile çoktan anlaşılmalıydı
Ancak olmadı dahası Batuhan kaybedildi.
Bugünlerde teknik direktör Tercihlerim Lucescu veYa Abdullah Avcı olurdu.
Asla Shuster olmazdı.

Yönetim Uyduruk Flaş Transferden Ziyade Kadro da Kuru kalabalık yaratan Fitbolculardan mutlaka kurtulmalıdır.Gelecek sezonun kaMp Kadrosunda Tello,Delgado,Tabata,Bobo,Yusuf,İnceman,Tandem oynamayı bir türlü öğrenemeyen TORAMAN gibi topçular Olmamalıdır.


Sonsöz;
Çabuk karar alınmalı Transfer sezonu geçen sezon başında olduğu gibi boşa harcanmamalıdır.
YOksa gelecek sezonda 4.Lüğü biLe Mumla ararız.

Gelecek sezona dair Karamsar bir manzara tahmini daha;
Saha kenarında fitbol takımının Antremanını izleyen,her şeye burnunu soKan yöneticiler.
VE bu duruma Ses çıkarmayan,Aldığı paraya bakan DauM tarzı Bir Avrupalı Teknik Direktör.

Hiç yorum yok: