20 Nisan 2009 Pazartesi

Beşiktaş:0-Bursa:0


Delgado,Tello,Bobo'lu ilk onbir,Nobresizlik ve ortasaha da görev alan Stoper Sivok'un Ernst'e yakın oynamayıp Defansa gömülmesi sonucu ortasahayı ilk yarıda rakibe verdik.

Sonuç:Bursasspor'a iki tane yüzde yüzlük gol pozisyonu verdik.

İkinci yarıda Mustafa Denizli yavaş yavaş yanlışlarından döndü.

Cİsse-Tello değişikliğiyle 10 kişi oynamamamıza rağmen ortasaha da rakibe karşı üstünlük sağladık.

Bu değişikliğe devre arasında Denizli'nin fırçasıyla kendine gelen BOBO'da eklenince Defansta sık sık rakibe karşı Kontra yakalanmamımıza rağmen her an gol atabilceğimizin sinyalini verdik.

İkinci önemli değişiklik Delgado-Yusuf değişikliği idi.Kaptan Delgado Oyunda kaldığı sürece verimli olamadı ve yerini Yusuf'a bıraktı.Yusuf'un yönetiminde daha pozitif olarak karşı kaleye yüklendik.

Herşey iyi giderken Serdar Özkan-Holosko değişikliği ile rakip sahadaki üstünlüğümüzü yitirdik..Ben bu değişikliği anlamadım.Tamam tek Santraforumuz BOBo alınmazdı,on kişi oynuyorduk ve Serdar ÖZkan'la değişecek tek şık Holosko idi ve

MUstafa Denizli Serdar Özkan'ı oyuna alma uğruna sahadaki en iyi oyuncumuzu kenara aldı.Hemde o ana kadar HOlosko'da yorulma emareleri görülmemesine rağmen.Ha Serdar Özkan'ın son dakikada Sağdan kestiği ortaya Bobo'nun kafası gol olsa ne diyecektik hem bu Serdar Özkan KAyserispor maçını kazandıran asistti yapan oyuncu değilmiydi ? İşte böyle sorular sorular o öyle olsaydı bu böyle olsaydı.Tartışıp duruyoruz. Çünkü yarım özelliklere sahip kalitesi kısıtlı oyunculara sahibiz..Ve teknik direktörümüzün yaptığı yanlış değişikliler bizim takımın sahadaki görüntüsünü olumsuz yönde etkiliyor.

Benim şampiyonlukta yolunda en büyük korkum MUstafa Denizli'nin fantezi onbirleri ve Nobresizlik..Açıkça söylelim Sivoklu ortasaha Sivasspor'u sivasta yenemedi,bunu bugün tekrar denemenin amacını anlamaya çalışıyorum. Ve bugün sahaya çıkan onbir ligde kalan iki derbiyi de KAZANAMAZ..Geçmiş 2 yılda Denenmiş ve kalitesi Belli oyuncuların yapabileceklerini öğrenmek için bakınız geçen sene oynadığımız derbiler.

Hiç yorum yok: